Devlet hastanesi randevu ne kadar ücret alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 565
Yer
İzmir
Pazartesi işten çıkacağım sigorta nasıl işliyor bilmiyorum. Boy uzaması için endokrinoloji bölümüne randevu alacağım diyelim mesela kaç para alırlar?

Pazartesi işten çıkacağım sigorta nasıl işliyor bilmiyorum. Boy uzaması için endokrinoloji bölümüne randevu alacağım diyelim mesela kaç para alırlar?

Ne kadar süre çalıştınız? İşkur başvurursanız onlar sağlık sigortası yapmakta.

İşten kendi isteğinle çıkacağın için para vermezler. Bazı firmalar da çalışanlarına kıyak olsun diye para verebiliyorlar. Ama az sürede çalışmışsın, bence para bekleme. 5.5 sene bir fabrikada depo sorumlusu olarak çalıştım. Babamın sağlığı yüzünden il değiştirmek zorunda kaldık, para vermediler. Ama başka bir arkadaş kredi çekti, ödeyemedi, firmaya çık-gir gösterdiler ve tazminatını verdiler.

İşten kendi isteğinle çıkacağın için para vermezler. Bazı firmalar da çalışanlarına kıyak olsun diye para verebiliyorlar. Ama az sürede çalışmışsın, bence para bekleme.
Para falan beklediğim yok ki zaten firmadan?Ben randevuya kaç para alırlar onu soruyorum.

Para falan beklediğim yok ki zaten firmadan?Ben randevuya kaç para alırlar onu soruyorum.

Ulan tamamen ters anlamışım. Randevu devletse almazlar, özelse hastaneye, branşa ve ile göre değişir.

Ulan tamamen ters anlamışım. Randevu devletse almazlar, özelse hastaneye, branşa ve ile göre değişir.
Emin misiniz?Anne ve babadan para falan kesilmez demi sistemi bilmiyorum kusura bakmayın bir de aileye haber vermezler dimi 18 yaşını geçtim üniversitede yok bu arada.

Eğer bi ücret çıkarsa hastanede vezneden ödüyorsunuz. Anne babadan kesinti olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…