Pazartesi işten çıkacağım sigorta nasıl işliyor bilmiyorum. Boy uzaması için endokrinoloji bölümüne randevu alacağım diyelim mesela kaç para alırlar?
Detaylar
Kim cevapladı?xBN 57
Üstün
Pazartesi işten çıkacağım sigorta nasıl işliyor bilmiyorum. Boy uzaması için endokrinoloji bölümüne randevu alacağım diyelim mesela kaç para alırlar?
Ne kadar süre çalıştınız? İşkur başvurursanız onlar sağlık sigortası yapmakta.
1 ay 26 gün olucak Pazartesi çıkınca.Ne kadar süre çalıştınız? İşkur başvurursanız onlar sağlık sigortası yapmakta.
İşten kendi isteğinle çıkacağın için para vermezler. Bazı firmalar da çalışanlarına kıyak olsun diye para verebiliyorlar. Ama az sürede çalışmışsın, bence para bekleme. 5.5 sene bir fabrikada depo sorumlusu olarak çalıştım. Babamın sağlığı yüzünden il değiştirmek zorunda kaldık, para vermediler. Ama başka bir arkadaş kredi çekti, ödeyemedi, firmaya çık-gir gösterdiler ve tazminatını verdiler.
Para falan beklediğim yok ki zaten firmadan?Ben randevuya kaç para alırlar onu soruyorum.İşten kendi isteğinle çıkacağın için para vermezler. Bazı firmalar da çalışanlarına kıyak olsun diye para verebiliyorlar. Ama az sürede çalışmışsın, bence para bekleme.
Para falan beklediğim yok ki zaten firmadan?Ben randevuya kaç para alırlar onu soruyorum.
Ulan tamamen ters anlamışım. Randevu devletse almazlar, özelse hastaneye, branşa ve ile göre değişir.
İşten çıkınca 3 ay boyunca ücretsiz sağlıktan yararlanmaya devam edersin.
Emin misiniz?Anne ve babadan para falan kesilmez demi sistemi bilmiyorum kusura bakmayın bir de aileye haber vermezler dimi 18 yaşını geçtim üniversitede yok bu arada.Ulan tamamen ters anlamışım. Randevu devletse almazlar, özelse hastaneye, branşa ve ile göre değişir.
Tahmini kaç para oluyor onu öğrenmem lazım bir de bunu başta söylemeleri lazım yüksek meblaysa iptal.Eğer bi ücret çıkarsa hastanede vezneden ödüyorsunuz. Anne babadan kesinti olmaz.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo gaming laptoplarda %10 indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
-
-