Detaylar
Kim cevapladı?Muhteşem fikir ama navigasyonlar henüz bu kadar kesin konum doğrulaması sunamıyor. Devlet önce kıçını kaldırıp sokaktan geçerken son ses müzik arabesk çalanlara bi' ceza yasın da ondan sonra böyle ileri teknolojilere bakar.
Navigasyonun daha kendi g..ünden haberi yok. İstanbul dahil sıkça yanlış yola soktuğu oluyor, ters yön dahil. Şimdilik saçma fikir.
Geleceğe öneri olur artık.
Bizim ilçede merkez tek yön ve tek şerit adamlar otobüs durağına, yol kenarına park ediyor. Dükkana mal indiriyor yolun ortasında. Kaç senedir böyle. Polisleri yol kenarında çevirme dışında görmedim ben burada. Geziyorlar arabayla ama boşa. Hep trafik oluşuyor uğraşan yok.
Bizim ilçede merkez tek yön ve tek şerit adamlar otobüs durağına, yol kenarına park ediyor. Dükkana mal indiriyor yolun ortasında. Kaç senedir böyle. Polisleri yol kenarında çevirme dışında görmedim ben burada. Geziyorlar arabayla ama boşa. Hep trafik oluşuyor uğraşan yok.
Son düzenleme:
Çağlayan'dan bashettin yemin ederim. Cahil, moloz bir kitle.Geleceğe öneri olur artık.
Çağlayan'dan bashettin yemin ederim. Cahil, moloz bir kitle.
Küçükçekmece Sefaköy. Aynen öyle