Gözüm fazlasında değil. Ürün neden MNG Kargo'ya kalsın. Deposunda bir köşede çürüyeceğine ben alırım. Amazon sağ olsun ürünü hediye etme büyüklüğü gösterdi. Bu bağlamda ikinci üründe benim olmuş oluyor. Amazon ürünü bulursan bize birini gönder demiyor. Temsilci açık ve net bir şekilde mağduriyetinizden dolayı ilk gönderilen ürün hediyemizdir dedi. ( Bulunursa tabii )
Ürünü alıp satarım, bozarım, için açıp kurcalarım. Kefçilik yaparak ekran kartına ikinci sıvı soğutmayı bağlarım. Olmadı ben de başka bir arkadaşa hediye ederim. Onunla ne yapacağım bana kalmış. Amazona zorla hediye edin demedim. Paramı iade edin ya da aynı ürünü bir daha gönderin dedim. Sağ olsun diğerini hediye ederek MNG Kargo'nun hatasını üstlenip telafi etti. Şimdi bunu neden MNG Kargo'ya bırakayım. İhtimal vermiyorum ama çalışanlar bunu alıp evine götürmez, zaten sahibi yok diyerek alıp satayım diyemez. ( mal kaçırmaya girer -ki MNG bunu asla kabul etmez. ) MNG Kargo bunu satıp paraya çevirmez. Belli bir zaman sonra ortaya çıkarsa yine bana getirecek. İşte bende bunun peşine düşüyorum.

Evet. Çok cazip. Cömertin eli tutulmaz. 6.000 TL az para mı? Belki senin için bir saatlik kazançtır ama başkası için 1 haftalık çalışma demek.
"Gözüm fazlasında değil" diye cümleye başlayıp bir paragraf boyunca "gözüm neden fazlasında" açıklaması yapmışsınız.

Her neyse, umarım her şey istediğiniz gibi olur. Amazon üzerinden alışveriş yapmak bu yüzden önemli, mağduriyet giderme politikaları çok başarılı. Gelin görün ki istemeden de olsa başka mağduriyetlere sebep olabiliyorlar. Ürünlerinizi İyi günlerde kullanın.

"Gözüm fazlasında değil" diye cümleye başlayıp bir paragraf boyunca "gözüm neden fazlasında" açıklaması yapmışsınız.

Her neyse, umarım her şey istediğiniz gibi olur. Amazon üzerinden alışveriş yapmak bu yüzden önemli, mağduriyet giderme politikaları çok başarılı. Gelin görün ki istemeden de olsa başka mağduriyetlere sebep olabiliyorlar. Ürünlerinizi İyi günlerde kullanın.
Fazlasında gözüm yok, ama kaybolanda var. Bu açgözlülük değil, sistemsel sorumluluğun takibi. Kimsenin de üstüne yatmasına izin vermem.

DHL’nin çarpık sistemi yüzünden sıfır topladığım bilgisayarım 10 gündür boşta bekliyor. Aldığım parçalarda bir arıza yaşasam, değişim hakkım da yanacak. MNG sayesinde o süreyi de geçirdik.

İyi günlerde kullanma dileği için teşekkürler. Ben de sana bol takipli, az kayıplı alışverişler dilerim.