Diamond Tema hakkında halkın bir kesimini ve dini değerleri aşağılama suçlarından soruşturma başlatıldı

Aynı dava Celâl Şengör'e açılmış. Kesin olmamakla birlikte, takipsizlikle sonuçlandığını hatırlıyorum. Bir programda söylemişti, YouTube'a yüklenmemişler, direkt dava ile alakalı olarak. Ama dediğim gibi, kesin bilgi değildir.

Ardları öyle bir yandı ki, oturamıyorlar içlerinden geçti reis içlerinden.

Keşke sosyalde de olmasa şeriat savunucuları.

Daha dün kilitlenen konu içerisinde şeriat savunucuları belli oluyor. Şahsen sosyal medyada, laik Türkiye Cumhuriyeti'nde kullandığımız bir platform içerisinde şeriat savunucuları olması insanı çok üzüyor.

Dianin videosundan sonra videoda okudugu Sahih-Buhari kitabini ariyorum da fakat bulamadim. Acaba nereden almis o kitabi?

DİA'nın Fikret Çetin ile tartışması yayınlanacak yakında. Çok bilmiş arkadaşlar o videoyu da izlesinler mutlaka, Fikret Çetin kolay lokma değildir

Direkt videoyu bulamadım ama.

Eki Görüntüle 56910

DİA'nın Fikret Çetin ile tartışması yayınlanacak yakında. Çok bilmiş arkadaşlar o videoyu da izlesinler mutlaka, Fikret Çetin kolay lokma değildir
Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleme:
Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
Felsefeden biraz anlayan varsa burada kimin haklı olduğunu anlarsınız zaten. Fikret Çetin ile tartışma videosu yayınlandığında görelim bakalım, ultra zeki arkadaşlar o konuyu da açacaklar mı bu kategoride.

Az sabret, programı bekle. Aynı şeyleri sen söylememiş bile olsan, diğerleri içinde söylediler. Bekleyeceğiz ve göreceğiz, kimin bilgisi daha ağır basacak.

Son düzenleme:
@Platon yok ben nereden temin edebilirim onu arıyordum. İnternette geneli tek cilt veya yorumlanmış vs. Yine de sağolun.
Anladım, o halde size bendeki Sahih Buhari şerhini öneririm, gayet kaliteli. Fiyatı tuzlu tabi, eğer uygun bir şeyler arıyorum derseniz Muhtasar yani özet Sahih Buhari terceme veya şerhlerini alabilirsiniz.
Bendeki şerh: Sahih-i Buhari Tercüme ve Şerhi (11 Cilt )ciltli
Muhtasar(özet) şerh: Sahih-i Buhari Muhtasarı Tecrid-i Sarih ve Tercemesi (2 Cilt - Tahkikl
Ben ilk attığımı öneririm ama dediğim gibi ucuz bir şey isterseniz muhtasar da alabilirsiniz. PDF de var internette.

İfadeler: 001
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…