Aynı dava Celâl Şengör'e açılmış. Kesin olmamakla birlikte, takipsizlikle sonuçlandığını hatırlıyorum. Bir programda söylemişti, YouTube'a yüklenmemişler, direkt dava ile alakalı olarak. Ama dediğim gibi, kesin bilgi değildir.
Daha dün kilitlenen konu içerisinde şeriat savunucuları belli oluyor. Şahsen sosyal medyada, laik Türkiye Cumhuriyeti'nde kullandığımız bir platform içerisinde şeriat savunucuları olması insanı çok üzüyor.
Aynı dava Celâl Şengör'e açılmış. Kesin olmamakla birlikte, takipsizlikle sonuçlandığını hatırlıyorum. Bir programda söylemişti, YouTube'a yüklenmemişler, direkt dava ile alakalı olarak. Ama dediğim gibi, kesin bilgi değildir.
‘Teke Tek’ isimli televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Prof. Dr. Celal Şengör için takipsizlik kararı verildi.
Felsefeden biraz anlayan varsa burada kimin haklı olduğunu anlarsınız zaten. Fikret Çetin ile tartışma videosu yayınlandığında görelim bakalım, ultra zeki arkadaşlar o konuyu da açacaklar mı bu kategoride.
Felsefeden biraz anlayan varsa burada kimin haklı olduğunu anlarsınız zaten. Fikret Çetin ile tartışma videosu yayınlandığında görelim bakalım, ultra zeki arkadaşlar o konuyu da açacaklar mı bu kategoride.
Az sabret, programı bekle. Aynı şeyleri sen söylememiş bile olsan, diğerleri içinde söylediler. Bekleyeceğiz ve göreceğiz, kimin bilgisi daha ağır basacak.
Anladım, o halde size bendeki Sahih Buhari şerhini öneririm, gayet kaliteli. Fiyatı tuzlu tabi, eğer uygun bir şeyler arıyorum derseniz Muhtasar yani özet Sahih Buhari terceme veya şerhlerini alabilirsiniz.
Bendeki şerh: Sahih-i Buhari Tercüme ve Şerhi (11 Cilt )ciltli
Muhtasar(özet) şerh: Sahih-i Buhari Muhtasarı Tecrid-i Sarih ve Tercemesi (2 Cilt - Tahkikl
Ben ilk attığımı öneririm ama dediğim gibi ucuz bir şey isterseniz muhtasar da alabilirsiniz. PDF de var internette.