Tüm konuyu okumadım ama şahsen çok da abartılacak biri değil kendisi. Ulan Asrın Tok liberaldi bi ara, komünist oldu falan filan.
Asrın'ı alt etmek zor değil
Felsefeden biraz anlayan varsa burada kimin haklı olduğunu anlarsınız zaten. Fikret çetin ile tartışma videosu yayınlandığında görelim bakalım, Ultra zeki arkadaşlar o konuyu da açacaklar mı bu kategoride.
Ya şu sosyalde toplam 300 mesajın var, seni ne zaman, nerede görsem hep saldırgansın, hep biriyle tartışıyorsun, hep bir kesimi aşağılamaya çalışıyorsun, yok "ultra zeki arkadaşlar o konuyu da açacaklar mı, çok bilmiş arkadaşlar." falan filan, diline dikkat et biraz.
Sen kim olduğunu zannediyorsun ya? Senin durumun cidden sosyalle alakalı değil, raporla veya bilete de çözebileceğimi sanmıyorum.
@Recep Baltaş'a direkt olarak ileteceğim senin durumunu.
Ya şu sosyalde toplam 300 mesajın var, seni ne zaman, nerede görsem hep saldırgansın, hep biriyle tartışıyorsun, hep bir kesimi aşağılamaya çalışıyorsun, yok "ultra zeki arkadaşlar o konuyu da açacaklar mı, çok bilmiş arkadaşlar." falan filan, diline dikkat et biraz.
Sen kim olduğunu zannediyorsun ya? Senin durumun cidden sosyalle alakalı değil, raporla veya bilete de çözebileceğimi sanmıyorum.
@Recep Baltaş'a direkt olarak ileteceğim senin durumunu.
Senden bahsetmiyorum zaten güzel dostum, insanlara üstten bakan iki üç kişi var. Karşı tarafı aptal yerine koyan, açıkça hakaret eden insanlar. Bu tarz arkadaşları raporluyoruz ama nafile, bir şey çıktığı da yok. Yani adam birilerine geri zekalı demiş, aptal demiş, beynin yetmiyor demiş problem yok. Biz üstün zekalı demişiz, çok bilmiş demişiz, bunda mı problem var? İlginç. Kişiler arasında saygı korunmalı ki saygı ile konuşalım. Sen bana hakaret edersen, ben sana nasıl güzel tepki verebilirim ki?
Bir süre bu kategoriyi gözardı edelim o halde, kimseyi aşağılama gibi bir derdim yok.
İyi de diamond farklı bir şey söylemiyor ki, kafasında ki yorumları da katmıyor direkt kurandan alıntılar yaparak yola çıkıyor, karşısına kim gelirse gelsin okey birisi yani.
İyi de diamond farklı bir şey söylemiyor ki, kafasında ki yorumları da katmıyor direkt kurandan alıntılar yaparak yola çıkıyor, karşısına kim gelirse gelsin okey birisi yani.
İşte demek istediğim karşısına dini gerçekten detaylıca okumuş biri gelse ikisi herhalde anlaşır veya DT ucu ucuna yenilir. Veya ucu ucuna kazanır o önemli değil.
@MechaAti Zaten o yüzden Yer6 tartışmaları pek kayda değer değil.
ACM zaten o yüzden Yer6'nda münazara kabul etmiyor. "Ben niye birilerine tık olayım" diyor.
İşte demek istediğim karşısına dini gerçekten detaylıca okumuş biri gelse ikisi herhalde anlaşır veya DT ucu ucuna yenilir. Veya ucu ucuna kazanır o önemli değil.
İşte demek istediğim karşısına dini gerçekten detaylaca okumuş biri gelse ikisi herhalde anlaşır veya dt ucu ucuna yenilir. Veya ucu ucuna kazanır o önemli değil.
Yani maksat kazanmak ve kaybetmek değil ama bir konuda sana katılıyorum, Diamond'un karşısına da asrın denen şu ilginç varlığı da çıkarmamalılardı, izlenme için yapılmış bir şey, zaten Diamond'da anladı bunu video esnasında.