Şimdi aradım, görüştüm. Kabloluda teknik ekipleri gelip bakıyormuş, ortak yayın veya bireysel çanak anteniniz mi var dedi, çanak anten dedim. Rahatça izleyebilirsiniz dediler, kayıt açtı ekibi, bekliyoruz. 2 iş gününde geleceklermiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
https://digiturkpaketler.com/sporun-yildizi şu kampanyada bütün maçlar var anladığım kadarıyla. Bir de dediğiniz gibi beIN Connect'te var mış ama aklımda şu soru var, 4 ekranda aynı anda izlenebiliyor mu?

Maalesef o konuda bilgim yok ama 2 kişi aynı anda izleyebilir diye bir yazı gördüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Ama her halükarda kutulu almak daha mantıklı. Mesela biz derbi maçını izlerken internetten izliyoruz, yan daire de kutulu şekilde. Son dakikada Jhon Duran'ın attığı golü 20 saniye önceden anladık. Öyle olunca tat kaçırdı. Bu durumu yaşamamak için kutulu mantıklı.

Maalesef o konuda bilgim yok ama 2 kişi aynı anda izleyebilir diye bir yazı gördüm. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Ama her halükarda kutulu almak daha mantıklı. Mesela biz derbi maçını izlerken internetten izliyoruz, yan daire de kutulu şekilde. Son dakikada Jhon Duran'ın attığı golü 20 saniye önceden anladık. Öyle olunca tat kaçırdı. Bu durumu yaşamamak için kutulu mantıklı.

İki kişi izleyemiyormuş, kutu açıksa uygulamadan girince atıyormuş ve aynı anda Netflix gibi iki kişi girince uyarı veriyormuş.

Kutulu alınca yanında beIN Connect de geliyor diye biliyorum. Yani kutulu alan biri ekstra ücret ödemeden beIN Connect'i de ücretsiz kullanabiliyor. Biz bir ara o şekilde kullanmıştık. Şimdi hala öyle mi bilmiyorum ama eğer öyle bir şey varsa kutulu alın.

Zaten normalde de kutulu almak daha mantıklı. İnternetten izlerken kalite düşme sorunu olur, donma olur takılma olur. En iyisi kutulu almak bana göre.
Evet doğru dediğiniz, hala öyle.

Kutulu alınca yanında beIN Connect de geliyor diye biliyorum. Yani kutulu alan biri ekstra ücret ödemeden beIN Connect'i de ücretsiz kullanabiliyor. Biz bir ara o şekilde kullanmıştık. Şimdi hala öyle mi bilmiyorum ama eğer öyle bir şey varsa kutulu alın.

Zaten normalde de kutulu almak daha mantıklı. İnternetten izlerken kalite düşme sorunu olur, donma olur takılma olur. En iyisi kutulu almak bana göre.

Eskiden kutu alanlara beIN Connect ücretsiz geliyordu ama bu her dönem garanti değil. Kampanyaya göre değişiyor.
Yine de internet sorunlarını düşününce kutulu sistem daha stabil ve daha mantıklı olur.