Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
ltcolbaron41
Uzman
Bende tablet almayı düşünüyorum bu işlemcileri kullanan hangi tablet modellerini buldunuz hocam?
LaSTKRaL
Uzman
Bende tablet almayı düşünüyorum bu işlemcileri kullanan hangi tablet modellerini buldunuz hocam?
Lenovo idea Tab Pro, Xiaomi pad 7, POCO pad X1, POCO pad m1, Redmi pad 2 Pro.
- Makaleler
- 6
Tablet almayı düşünüyorum, Fortnite oynayacağım. Takılma kasma olmadan hangi işlemci daha iyi performans verir? Hangi işlemcili tableti almalıyım?
Xiaomi pad 7 al. Fortnite 60 FPS verir.
Xiaomi Pad 7 Tablet (8 GB / 256 GB)
Xiaomi Pad 7 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Tablet bazli yorum yapamayacagim ama aralarindan 7+ Gen 3 hem CPU hem de GPU'da en guclu yonga.
Androidin50tonu
Yetkin
Tablet almayı düşünüyorum, Fortnite oynayacağım. Takılma kasma olmadan hangi işlemci daha iyi performans verir? Hangi işlemcili tableti almalıyım?
Bende dimensity 8400 işlemcili Poco X7 Pro var. Fortnite'da pek iyi performans vermiyor. Oyunun optimizasyonu çok kötü. PUBG Mobile'da 120FPS sabit alabilirken Fortnite'da FPS çok dalgalı oluyor.
Son düzenleme:
LaSTKRaL
Uzman
Bende dimensity 8400 işlemcili bir cihaz var. Fortnite'da pek iyi performans vermiyor. Oyunun optimizasyonu çok kötü. PUBG Mobile'da 120FPS sabit alabilirken Fortnite'da FPS çok dalgalı oluyor.
Bende POCO X6 Pro var Fortnite oynanmıyor ekran küçük oyun görüntü kalitesi pek iyi değil PUBG Mobile de 90 FPS veriyor 120 FPS seceneği yok.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-