Yer
Sodom
Bugün size bazı dinlerin kutsal mekanlarını anlatmak istedim. İyi okumalar.

Kilise: Hristiyan'ların kutsal mekanıdır. Bir zamanlar karanlık ve cehalete öncülük etmiş bu yerler artık sadece dindar ailelerin ibadetleri için kullanılıyor. Mimarileri çok güzeldir bu arada.

Sinagog: Yahudilerin ibadethaneleridir. Yakın zamanda "çocuk istismarı" olaylarıyla gündeme gelmişlerdir.

Cami: Müslüman'ların ibadethaneleridir. Bazılarının mimarileri güzeldir bazıları ise kopyala yapıştır tekniği kullanılarak yapıldığı için sırf görüntü kirliliği oluşturur. Abartılı derecede sayıları fazladır ve oy toplamak için camileri kullanmak son derece popüler bir yöntemdir.

Amerika: Siyasal İslamcıların kıblesidir. İbadethaneleri ise elbette burası değildir, paranın olduğu her yer onların ibadethaneleridir çünkü.

Bugün size bazı dinlerin kutsal mekanlarını anlatmak istedim. İyi okumalar.

Kilis'e: Hristiyan'ların kutsal mekanıdır. Bir zamanlar karanlık ve cehalete öncülük etmiş bu yerler artık sadece dindar ailelerin ibadetleri için kullanılıyor. Mimarileri çok güzeldir bu arada.

Sinagog: Yahudilerin ibadethaneleridir. Yakın zamanda "çocuk istismarı" olaylarıyla gündeme gelmişlerdir.

Cami: Müslüman'ların ibadethaneleridir. Bazılarının mimarileri güzeldir bazıları ise kopyala yapıştır tekniği kullanılarak yapıldığı için sırf görüntü kirliliği oluşturur. Abartılı derecede sayıları fazladır ve oy toplamak için camileri kullanmak son derece popüler bir yöntemdir.

Amerika: Siyasal islamcıların kıblesidir. İbadethaneleri ise elbette burası değildir, paranın olduğu her yer onların ibadethaneleridir çünkü.

Kiliselerde yaşanılan inanç aslında bu peder olayları olmasa (günahların tanrıya iletilmesi ve af dilenmesi konusunda aracı olmasa ) bana çok mantıklı geliyor. İslam'dan bile daha mantıklı geliyor.

Kiliselerde yaşanılan inanç aslında bu peder olayları olmasa (günahların tanrıya iletilmesi ve af dilenmesi konusunda aracı olmasa ) bana çok mantıklı geliyor. İslam'dan bile daha mantıklı geliyor.

Genel olarak dinler saçma geliyor bana. Yine de birine inanacak olsam Protestan Hristiyan olurdum yüksek ihtimalle.

Genel olarak dinler saçma geliyor bana. Yine de birine inanacak olsam protestan Hristiyan olurdum yüksek ihtimalle.

Bana da saçma geliyor genel olarak ama hani birbirleri arasında yaptığım bir karşılaştırmada alıntıladığınız mesajımdaki gibi düşünüyorum. Şahsen ben de herhangi bir dine mensub değilim.

İnanmıyorsanız bile inananlara saygı duymanız gerektiğini düşünüyorum çünkü ben inanmayanlara saygı duyuyorum. Bence dalga geçmenize gerek yoktu.

Bahsettiğiniz dinler sizin dalga geçmeniz ya da övmenizle mevcut değerini kaybetmez ya da ekstra bir değer kazanmaz ama bu yaptığınız sizin karakterinizi gösterir.

İyi sosyaller.

İnanmıyorsanız bile inananlara saygı duymanız gerektiğini düşünüyorum çünkü ben inanmayanlara saygı duyuyorum. Bence dalga geçmenize gerek yoktu.

Bahsettiğiniz dinler sizin dalga geçmeniz ya da övmenizle mevcut değerini kaybetmez ya da ekstra bir değer kazanmaz ama bu yaptığınız sizin karakterinizi gösterir.

İyi Sosyaller.

Dalga geçtiğim tek bir yer gösterir misin?

Dalga geçmedim, söylediklerimin arasında yanlış olan bir şey yok çünkü. Doğruları söylemekte dalga geçmek değil sonuçta.

Dalga geçtiğim tek bir yer gösterir misin?
3 tane dinin ibadethanesi hakkında bilgi verdiğiniz bir yazı “Mizah ve Eğlence” kategorisine açılmış.

Sizin o dine veya tanrıya yok demeniz olmadığı anlamına gelmez. Çünkü zaten tanrı somut bir şey değildir. Bu iş tamamen inanç meselesidir.