Dio 2025, 180.000 TL oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ULACAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    dio
95-100 bine kadar alınabilir bence yeni model ve düşük km ise. Biraz daha çıkınca PCX alınıyor. Dio da çok sağlam bir motor orası ayri.
150bin kilometrede blok açtırmadan kullananlar var, pcx kesinlikle görünüş ve özellik bakımından çok daha iyi.

Pcx de blok ömrünü bitirdiği zaman 180cc tdr kit (krank,piston,silindir) değişimine gidip şaka makinesi elde etme şansı oluyor.

Dio taiwan üretimi kit ile en fazla 140cc hacme yükseliyor.

Arabam var fakat model düşürüp PCX almayı düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. İnanılmaz konforlu bir motor. Hem az yakıyor şehir içi kısa mesafede büyük rahatlık cidden. Sıfır parasını hak etmiyor o ayrı.

Arabam var fakat model düşürüp PCX almayı düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. İnanılmaz konforlu bir motor. Hem az yakıyor şehir içi kısa mesafede büyük rahatlık cidden.
Pcx ile uzun yolda 2.5 2.8 arası yaktırdım iki kişi ile, şehir içinde 1.9 yakıyor diyebilirim.

Hem dio hem pcx kullandım özellikle uzun mesafe 150 km + pcx daha güvenli ve konforlu.

Pcx fabrika çıkışı city grip 2 lastikler ile geliyor, tahmini olarak 6 bin TL değeri var.

Arabanız ney bilmiyorum ama pcx için model düşmeye değmeyebilir, araba özellikle kışın candır

2023 model Polo var hocam 12.000 km de daha. Kışın araba çok iyi evet fakat 1.0 TSI olmasına rağmen cok yakıyor. Forza 250 de olabilir.

2023 model polom var hocam 12.000 km de daha. Kışın araba çok iyi evet fakat 1.0 TSI olmasına rağmen cok yakıyor.

1.0 olmasından dolayı yakıyor, hacmi 1.3 ya da 1.6 olsaydı daha az yakardı. Bu arada araç daha sıfır denebilir. Model düşmekle uğraşmayın hiç.

Hani ben araba eski falan diye sordum ama o araba sadece model yükseltmek amacı ile satılması gerekir bence.

PCX de karta taksit kampanyası falan var, bayiye sormanızda fayda var.

Araba zaten epey zorluyor hocam. Taksit işine hiç giremem maalesef. Belki ileride 2. elden bir PCX alabilirim. Hep motor almak istemişimdir. Yani dediğiniz gibi 125'lik bir motor için sıfır araba satmak pek mantıklı değil. Fakat İstanbul gibi bir şehirde scooter tarzı bir motorun şart olduğunu düşünüyorum. Ekonomik hızlı ve rahat.

Biraz dişinizi sıkın, araba sıfır. Motor bir şekilde alınır

Dio gibi ufak bir motorda bile istanbul trafiğinde sıkıntı çekiyorum, o yüzden istanbulda uçak helikopter falan sahibi değilseniz bir şekilde trafik belanız oluyor.

Bir sene içinde motorla istanbul trafiğinde ölmemek için istanbuldan taşınacağım. Yüksek cc ye geçmek için param var ama gaz açmaya yol yok.

Katılıyorum hocam. PCX olmasa bile ucuz ve iyi olmasi sebebiyle TVS jüpiter falan bakacağım kesinlikle.
İlk motorum tvs jupiter

80 bin km de şuan ve halen bana mısın demiyor. Çalıştığım yerden ipa alkol alma şansım olduğu için 1 senedir 2 litre ipa 2 litre benzin şeklinde kullanıyorum halen çalışıyor

Bu tvs bozulur diye dio aldım ama tvs bozulacak gibi değil.

Düzgün bakıldığında TVS, KTM gibi markalar Japon kadar sağlam bence. Arkadaşımda Duke 390 var 52 bin de, bakım hariç sanayi/servis yüzü görmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…