KayzerAgustus 4

Uzman
Selam. Bazen Windows Update yüzünden veya başka bir güncelleme nedeniyle DirectX bozuluyor ve oyunlar açılmıyor.

DDU ile kaldırırken bir şey fark ettim. Güvenli Modda PC normal başlarken hata veren bütün oyunlar açılıyor. DDU sonrası ekran kartı yüklenmeden de bütün oyunlar açılıyor. Ekran kartını Win Update yükledikten sonra DirectX hatası veriyor.

Win Update 5-6 güncelleme öncesinin driverını kurmuş ben en yenisini kurmak istediğimde "an unknown error occured" hatası veriyor NVIDIA. Yine DirectX indirip kurmaya çalıştığımda "a cabinet file cannot be trusted..." hatasını veriyor. Bir çakışma bir engelleme var ama çözemedim yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli Modda genellikle ekran kartı sürücüsü çalışmıyor. dxdiag'a bakarsanız Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı'nı görebilirsiniz.
Windows Update'i 1 haftalığına durdurun. Ondan sonra DDU'dan silip NVIDIA'nın sitesinden kurabilir misiniz?

DirectX'in hata vermesi ilginç, bir de benim attığım linkten kurup deneyebilir misiniz?

Güvenli Modda genellikle ekran kartı sürücüsü çalışmıyor. dxdiag'a bakarsanız Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı'nı görebilirsiniz.
Windows Update'i 1 haftalığına durdurun. Ondan sonra DDU'dan silip NVIDIA'nın sitesinden kurabilir misiniz?

DirectX'in hata vermesi ilginç, bir de benim attığım linkten kurup deneyebilir misiniz?
Valla birkaç kere directx bozulması yüzünden hiçbir şey açamaz oldum. Güvenli modda sistem geri yükleme ile ilkinde kurtardım durumu. Bu 2. seferinde ise sistem yedeği vardı yedeğe geri döndüm geri yükleme çalışmadı. Koca internette çözümünü bulamadığım olay benim başıma geliyor. A cabinet hatası veriyor nereden yüklersen yükle.