Arkadaşlar direksiyon dersine gittim. Dur kalk çalıştık sonra trafiğe çıktık debriyajı biraz hızlı çekmeye başladım. Hoca basılı tutuyormuş meğerse sonra debriyaj gelmedi diye bir panik oldum gaz vermedim stop etti araba.

Hoca da biraz sinirlendi dediğimi niye yapmıyorsun bilmem ne. Yok tekrar mı dur kalk yapalım sana hakaret olmaz mı vs. diye konuştu. Öğrendiğini uygula diyor bir ton laf konuşuyor. E tamam da trafik ayrı bir şey insan biraz heyecan yapıyor.

Öyle bir yazayım istedim sizin benzer yaşadıklarınız varsa yazabilirsiniz.

Arkadaşlar direksiyon dersine gittim. Dur kalk çalıştık sonra trafiğe çıktık debriyajı biraz hızlı çekmeye başladım. Hoca basılı tutuyormuş meğerse sonra debriyaj gelmedi diye bir panik oldum gaz vermedim stop etti araba.

Hoca da biraz sinirlendi dediğimi niye yapmıyorsun bilmem ne. Yok tekrar mı dur kalk yapalım sana hakaret olmaz mı vs. diye konuştu. Öğrendiğini uygula diyor bir ton laf konuşuyor. E tamam da trafik ayrı bir şey insan biraz heyecan yapıyor.

Öyle bir yazayım istedim sizin benzer yaşadıklarınız varsa yazabilirsiniz.

Hocaya ilk kez öğrendiğinizi, size bağırmaya hakkınız olmadığını, devam etmeniz takdirde polis çağıracağınızı ve şikayetçi olacağınızı söyleyin.

Ben değil lakin arkadaşım ehliyet almaya hazırlanırken sinirli bir hocaya denk gelmiş. Katlanmak zorunda kalmış biraz :)
Hocam bedava mı yapıyor sanki işi bu.

Hocaya ilk kez öğrendiğinizi, size bağırmaya hakkınız olmadığını, devam etmeniz takdirde polis çağıracağınızı ve şikayetçi olacağınızı söyleyin.
Pek işe yarayacağını sanmam.

Bana da sinirli hoca denk geldi. Yanlış bir şeyler yapınca aşağılayıcı konuşuyordu. Bağırıyordu. Bakın bana kızmayın zaten yeni öğreniyorum strese sokuyorsunuz dedim. İkinci günde şikayet ettim hocamı değiştirmek istiyorum diye. Başka hoca yokmuş değiştiremedim ama üslubunu düzeltti.