Selamlar. Evde spor yapmaya devam edeceğim. Sizce dambıl seti almak mı mantıklı 1.000-1.500 TL bütçelere, yoksa direnç bandı mı? Elimde 25 kg Decathlon bandı var. Ayrıca kapı sabitleme aparatı ve elcik de var.
Selam. Evde spor yapmaya devam edeceğim. Sizce dambıl seti almak mı mantıklı 1.000-1.500 TL bütçelere, yoksa direnç bandı mı? Elimde 25 kg Decathlon bandı var. Ayrıca kapı sabitleme aparatı ve elcik de var.
Maalesef kendim hep spor salonlarına gittiğim için 3 milyoncudan aldığım 6kg dumbell dışında tecrübem yok markalar konusunda. Yorumlara bakın. Özellikle paslanma ve bazıları kum olduğundan patlama şikayetlerine dikkat edin.
Direnç bandı iş görür aslında. Barfiks çekerken, kol çalışırken ya da bilek çalışırken direnç bandı tek başına fazlasıyla iş görüyor. Eğer diğer bölgeleri de çalışmak istiyorsanız dambıl almanız daha iyi olur. Marka fark etmesisin bu bütçede malzeme kalitesi çoğu aynıdır, tavsiyem en çok ağırlık vereni alın.
Selam. Evde spor yapmaya devam edeceğim. Sizce dambıl seti almak mı mantıklı 1.000-1.500 TL bütçelere, yoksa direnç bandı mı? Elimde 25 kg Decathlon bandı var. Ayrıca kapı sabitleme aparatı ve elcik de var.
Direnç bandı iş görür aslında. Barfiks çekerken, kol çalışırken ya da bilek çalışırken direnç bandı tek başına fazlasıyla iş görüyor. Eğer diğer bölgeleri de çalışmak istiyorsanız dambıl almanız daha iyi olur. Marka fark etmesisin bu bütçede malzeme kalitesi çoğu aynıdır, tavsiyem en çok ağırlık vereni alın.
Maalesef kendim hep spor salonlarına gittiğim için 3 milyoncudan aldığım 6kg dumbell dışında tecrübem yok markalar konusunda. Yorumlara bakın. Özellikle paslanma ve bazıları kum olduğundan patlama şikayetlerine dikkat edin.
Ben de kaliteli dumbeller pahalı diye direnç bandına biraz yönelmiştim. Demir olan 20kg set 3800 lira olmuş Decathlon'da. Trendyoldaki setler de çok güvenli gibi gelmiyor. Kullandığınız varsa önerir misiniz? Yoksa açıkçası TRX ve Direnç Bandına bir tık daha yakınım maliyet açısından.
Ben de kaliteli dumbeller pahalı diye direnç bandına biraz yönelmiştim. Demir olan 20kg set 3800 lira olmuş Decathlon'da. Trendyol'daki setler de çok güvenli gibi gelmiyor. Kullandığınız varsa önerir misiniz? Yoksa açıkçası TRX ve Direnç Bandına bir tık daha yakınım maliyet açısından.