Diş Hekimliği veya Tıp için MacBook vs gaming PC

Kendini ifade edebildiğini sanmıyorum. Ortada gizemli bir şey yok, içeriden pratik tavsiyeler veriyorum. Kutsallaştırılan bir şey de yok. Acaba ne demek istedin.

Tamamda dediğin her şey rahatlıkla tablette yapılabilirki.
Rahatlıkla yapılamadığı için bilgisayar lazım diyorum ya, yapılamaz diye değil. Bir şeyleri yetiştirme telaşındayken hız kazandıracak şeyler bunlar.

Kendini ifade edebildiğini sanmıyorum. Ortada gizemli bir şey yok, içeriden pratik tavsiyeler veriyorum. Kutsallaştırılan bir şey de yok. Acaba ne demek istedin.
Yoğur doldurmak sanattır abi.

Reis bende bilgisayar yok okuyamam şuan olmaz, yazın tıp için cpusu güclü bi laptop cekecem.
Bak işte onu iyi dedin, hiç ümit vaad etmiyorsun CPU kullanan yazılımlara nispet bir örnek verdim. Güçlü cpu lazım demedim. Bu programlar ne kadar işlemci gücü varsa kullanır. Senin işlemcin tek çekirdekli de çok çekirdekli de olsan hepsini kullanır bağırtır fanları. Allah çevrene sabır versin.

Çekirdek ne abi ben bilmiyorum da.

Bilgi baya derdinden, kaynaklar linea pectinata tarafları
Garibim benim ya içerlemiş, düşünmüş tasarlamış, ilk mesajlara dönüp ad hominem yapmaya çalışmış. Mühendis stereotipine cuk oturuyorsun. E bir de okuduğunu idrak edemeyen birisi olduğunu da hesaba alırsak, senin gibi bir lavuğa daha fazla cevap vermek makul görünmüyor. Sen aklına geldikçe gel yaz, git tıp pdfleriyle "haşır neşir" ol, gel bir daha yaz, biz de seni böyle kabul ederiz.

Doktor abi bilgisayarım yok dedim ya okuyamıyorum hoca pdf atmadı slaytlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…