Benim okuduğum bölümü yazdım, bilgisayar mühendisliği okuyorum Gebze Teknik'te. Tıpa girebilecek bir sıralamayla girdim okula da.

Benim okuduğum bölümün bakış açımla hiçbir alakası yok. Çünku Türkiye'de hiçbir okulu bitirmek süper zekalik ve manyak beceriler istemiyor. Benim okuduğum okulu bitirmenin yolu ne, ders çalışmak. Tıpı bitirmenin yolu ne, daha ezbere ders çalışmak. İkisi de bitiyor, efor yükü farklıdır tıpınki daha fazladır ama ikisine de giren bitiriyor.

Abesime giden şey insanların okuduğu olula gizem yükleyıp kutsallaştırması. Bilgisayar lazımmış çok sıkıntılı slaytlar varmış komitelerde problem oluyormuş 😆. Yok ya. Bak sen.
Kendini ifade edebildiğini sanmıyorum. Ortada gizemli bir şey yok, içeriden pratik tavsiyeler veriyorum. Kutsallaştırılan bir şey de yok. Acaba ne demek istedin.

Tamamda dediğin her şey rahatlıkla tablette yapılabilirki.
Rahatlıkla yapılamadığı için bilgisayar lazım diyorum ya, yapılamaz diye değil. Bir şeyleri yetiştirme telaşındayken hız kazandıracak şeyler bunlar.

Reis bende bilgisayar yok okuyamam şuan olmaz, yazın tıp için cpusu güclü bi laptop cekecem.
Bak işte onu iyi dedin, hiç ümit vaad etmiyorsun :D CPU kullanan yazılımlara nispet bir örnek verdim. Güçlü cpu lazım demedim. Bu programlar ne kadar işlemci gücü varsa kullanır. Senin işlemcin tek çekirdekli de çok çekirdekli de olsan hepsini kullanır bağırtır fanları. Allah çevrene sabır versin.

Bak işte onu iyi dedin, hiç ümit vaad etmiyorsun :D CPU kullanan yazılımlara nispet bir örnek verdim. Güçlü cpu lazım demedim. Bu programlar ne kadar işlemci gücü varsa kullanır. Senin işlemcin tek çekirdekli de çok çekirdekli de olsan hepsini kullanır bağırtır fanları.
Çekirdek ne abi ben bilmiyorum da.

Bilgi baya derdinden, kaynaklar linea pectinata tarafları 😜
Garibim benim ya içerlemiş, düşünmüş tasarlamış, ilk mesajlara dönüp ad hominem yapmaya çalışmış. Mühendis stereotipine cuk oturuyorsun. E bir de okuduğunu idrak edemeyen birisi olduğunu da hesaba alırsak, senin gibi bir lavuğa daha fazla cevap vermek makul görünmüyor. Sen aklına geldikçe gel yaz, git tıp pdfleriyle "haşır neşir" ol, gel bir daha yaz, biz de seni böyle kabul ederiz.

Garibim benim ya içerlemiş, düşünmüş tasarlamış, ilk mesajlara dönüp ad hominem yapmaya çalışmış. Mühendis stereotipine cuk oturuyorsun. E bir de okuduğunu idrak edemeyen birisi olduğunu da hesaba alırsak, senin gibi bir lavuğa daha fazla cevap vermek makul görünmüyor. Sen aklına geldikçe gel yaz, git tıp pdfleriyle "haşır neşir" ol, gel bir daha yaz, biz de seni böyle kabul ederiz.
Doktor abi bilgisayarım yok dedim ya okuyamıyorum hoca pdf atmadı slaytlar var.