Arkadaşlar diş taşı temizliği nasıl yapılıyor, bir bilgisi olan var mı? Küçükken yıllar önce gitmiştim ve küçük bozuk para büyüklüğünde dönen testere gibi bir cihazla temizleme işlemi yapılmıştı. Hiç diş etim uyuşturulmamıştı. Acıdan dolayı doktor işlemi bitirememişti.

Hâlâ aynı yöntemlerle mi yapılıyor? Diş taşı temizliğine alternatif başka bir uygulama var mı?

Bu yılın başında yaptırdım, hâlâ benzer bir fırçalama tekniği ile yapıyorlar. Dişleri uyuşturmaya gerek olmuyor ancak işlemin yoğunluğuna göre gerekir mi emin değilim.
Peki işlem yapıldıktan sonra düzenli dişini fırçalayıp ağız hijyenine çok dikkat eden birisinde tekrar çıkma ihtimali nedir?

Diş taşı temizliğinde uyuşturma olmaz zaten. Senin gittiğin hekim bayağı dandikmiş, diş etlerine o kadar değmemeli makine. Biraz daha araştırıp düzgün bir hekime git.
Şu an gitsem o zaman benim için faydalı olacaktır, daha kaliteli bir hekime gideyim.

Arkadaşlar diş taşı temizliği nasıl yapılıyor, bir bilgisi olan var mı? Küçükken yıllar önce gitmiştim ve küçük bozuk para büyüklüğünde dönen testere gibi bir cihazla temizleme işlemi yapılmıştı. Hiç diş etim uyuşturulmamıştı. Acıdan dolayı doktor işlemi bitirememişti.

Hâlâ aynı yöntemlerle mi yapılıyor? Diş taşı temizliğine alternatif başka bir uygulama var mı?
2 hafta önce özelde yaptırdım 0 acı çok rahattı.

Geçen yıl şubat gibi yaptırmıştım. Kücük testere gibi ses cıkaran bir alet ile yapılmıştı hiç acı cekmemiştim fakat yaptırdıktan sonra gerçekten çok rahatlamıştım.