tear

Üstün
Makaleler
34
Bildiğimiz üzere Discord bugün yasaklandı, bu yüzden size 2 yıl önce keşfettiğim Discord alternatifi Guilded isimli uygulamayı önermek istedim:

IMG_3295.webp

Genel görünümü bu şekilde Discord'dan pek bir farkı yok aslında.
Tek sorun kayıt olurken Roblox hesabınız ile giriş yapmanızı istiyor ama zaten halledersiniz onu diye düşünüyorum.

IMG_3296.webp

Üstelik ücretsiz olarak profil fotoğrafınıza GIF ve banner ekleyebilirsiniz. Ayrıca profil duvarınızda video, resim, anket ve dosya paylaşımı yapabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erişim yasağından dolayı alternatif olarak gösterilen uygulamanın giriş seçeneklerinden biri olarak Roblox hesabı istemesi ve onun da erişim engeli yemesi. Komedi gibi ülkeyiz vallahi.
Tam olarak aynı şeyi düşünüyordum ve onca takip ettiğimiz kanalı, kurduğumuz sunucuları elimizin tersiyle itip sıfırdan başlamak garip :).

Biz geçmesine geçeriz de sunucu sahipleri geçecek mi? 🤔

WARP ile Roblox hesabı açtım ama hata verdi yine de, kayıt olamadım.

Son düzenleme:
Girişleri Roblox hesabıyla zorunlu tutmuşlar.
Eskiden üye olanlarda Roblox bağlayıp girmesi gerekiyor. Gel gelelim Roblox'ta ülkede yasak. Hadi VPN'le üyelik açtınız diyelim guilded giriş ekranı Roblox sayfası açarak yapıyor. Hadi PC'ye WARP benzeri 1.1.1.1 VPN kurdunuz, o zaman da 10 sorulu güvenlik duvarı vs. vs. Uğraştınız tam oldu diyorsunuz giriş yapmıyor hata veriyor
Hata "unknown error an error happened. Please try again." bu ve ne tesadüftür ki bu hatayı aşmak için VPN'i kapatmanız gerekiyor. VPN kapatılınca giriş ekranı açılmıyor. İşin özü boşa uğraşmayın :D
Şu gece o kadar çok katılımcı kaybettiler ki anlatamam. Ciddi bir hata resmen bu durum yazık. Alışan insanlar uzun yıllar boyunca kullanabilirdi.

Şu anlık Steam chat kullanıyoruz arkadaşlarla. Videolu görüşme, ekran paylaşımı yok ama sırf sesli sohbet için iş görüyor.

Bildiğimiz üzere Discord bugün yasaklandı, bu yüzden size 2 yıl önce keşfettiğim Discord alternatifi Guilded isimli uygulamayı önermek istedim:

Eki Görüntüle 88848

Genel görünümü bu şekilde Discord'dan pek bir farkı yok aslında.
Tek sorun kayıt olurken Roblox hesabınız ile giriş yapmanızı istiyor ama zaten halledersiniz onu diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 88847

Üstelik ücretsiz olarak profil fotoğrafınıza GIF ve banner ekleyebilirsiniz. Ayrıca profil duvarınızda video, resim, anket ve dosya paylaşımı yapabiliyorsunuz.
Ses ve yayın kalitesi nasıl bu uygulamanın? Discord kadar iyi olduğunu hiç sanmıyorum. Tamamen kopya olduğuna göre de kötüdür büyük ihtimalle. Discord’un ses kalitesi kadar iyi direkt kendi amacında kullanılan başka uygulama yok.