Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Geçmiş olsun. Hesabın kapatıldı. 2 kez yaşadım.
- Makaleler
- 5
Bazen de 2 kez sorsan da söylemiyorlar. Şimdi hatırladım 3 kere hesabım kapandı.Selam! Hesabınız belirli bir sebepten dolayı (Hesabınızı açarken kullandığınız mailin gelen kutusuna bakarsanız muhtemelen sebebini söylemişlerdir.) yasaklanmış. Bazen sebebini yazmadan da banlıyorlar.
Modemi kapat aç IP değişsin. Aynı telefon ve mail ile kayıt olma.4 günü kalan Nitro üyeliğim vardı sadece. Lakin sebebini öğrenmek istiyorum. Sıfırdan hesap açmak zor şey değil zaten koymadı çok.
Hesap oluştururken e-posta girmek zorunlu değil mi? Nasıl bağlı değil?E-postaya bağlı değil hesap. Telefon numarasına bağlı.
pwleredal
Yetkin
Değildi hocam her girişimi telefon numarası ile yapıyorum.Hesap oluştururken e-posta girmek zorunlu değil mi? Nasıl bağlı değil?
Neyse peşine çok da düşmek istemiyorum öyle tarihi eser bir hesap falan da değildi 2022 Kasım'da açmıştım zaten manevi bir değeri yoktu. Bana da soğuk su içmek düşer
Ayaz
Yetkin
Discord'da ırkçı söylemlerde bulunursanız ban yiyebiliyorsunuz. Keza gidip birine ben 12 yaşındayım falan yazarsanız ve biri raporlarsa yine öyle ban yiyebiliyorsun ki arkadaşım da bu sebepten ban yemişti. Böyle istisnaları var direkt ban yedirten. Sizde onlardan birine takıldınız büyük ihtimalle.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-