Makaleler
1
GoodbyDPI kullanmak istemiyorum ve VPN arıyorum. Ne önerirsiniz? Bazı VPN uygulamaları odalara girerken zorlanıyor veya hiç girmiyor. Sizce ne indirmeliyim? Son olarak, virüslü Google eklentisi olan VPN var mıdır? Eklenti olarak arıyorum ve ücretsiz olmalı.

GoodbyDPI kullanmak istemiyorum ve VPN arıyorum. Ne önerirsiniz? Bazı VPN uygulamaları odalara girerken zorlanıyor veya hiç girmiyor. Sizce ne indirmeliyim? Son olarak, virüslü Google eklentisi olan VPN var mıdır? Eklenti olarak arıyorum ve ücretsiz olmalı.
Urban vpn öneririm. Google eklentisi var.

Google eklentilerinde virüs olabiliyor.

Google eklentilerinde virüs olabiliyor.

Yaygın mı? Tehlikeli mi?

Urban VPN öneririm. Google eklentisi var.

Bu hata neden olur?

1751836986227.webp

Türkiye'deki sunucularıyla bağlantı hizmeti veren WARP varken neden başka VPN aranır ki?

WARP'ın proxy modu da var. WARP'ta proxy oluşturup sadece Discord'u onunla açabilir başka bir şeyi etkilemeden kullanabilirsin, bir proxy tarayıcı eklentisi ile örneğin SmartProxy ile WARP'ın proxy adresine bağlanıp sadece istediğin sitelerde kullanabilirsin. WARP'ı çok daha etkili kullanmanın yolları var.

Türkiye'deki sunucularıyla bağlantı hizmeti veren WARP varken neden başka VPN aranır ki?

WARP'ın proxy modu da var. WARP'ta proxy oluşturup sadece Discord'u onunla açabilir başka bir şeyi etkilemeden kullanabilirsin, bir proxy tarayıcı eklentisi ile örneğin smartproxy ile WARP'ın proxy adresine bağlanıp sadece istediğin sitelerde kullanabilirsin. WARP'ı çok daha etkili kullanmanın yolları var.

WARP güvenilir mi? Sadece IPhone'da kullanmıştım. Ping yapar mı?