Güven kısmında sorun yok arkasında Cloudflare var. Ping yapar mı kısmına gelince evet yapar ama burada sayılan ücretsiz VPN'lerin hatta ücretli VPN'lerin hepsi yapar. Çünkü VPN'in doğası bu. Ancak şöyle bir nokta var, WARP'ı Proxy modunda kullandığında sadece seçtiğin uygulama (discord) WARP'ı kullanacağı için diğer oyunlarında pingi etkilemez.WARP güvenilir mi? Sadece IPhone'da kullanmıştım. Ping yapar mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Windscribe deneyebilirsin, aylık 2 GB veri sunuyor ve split tunneling yapabiliyorsun.
- Makaleler
- 1
Çok az indirmesi olan eklentiler risk teşkil ediyor, şimdiye kadar 2-3 defa kullandığım eklentini güvenlik sebebiyle Google tarafından devre dışı bırakıldı.
Sizin endişenizi anlıyorum ama şunu belirtmek isterim ki GoodbyeDPI olarak kullandığımız şey açık kaynak kodlu çok basit bir yazılım, GitHub'dan indiren her yazılımcı bu kodu direkt görebiliyor ve içinde ne olduğuna bakabiliyor. Eğer GoodbyeDPI'da risk taşıyan bir komut olsaydı şimdiye kadar 100 defa ortaya çıkardı ve önerilmezdi.
VPN diye bildiğimiz şey ise kapalı bir sistem, sizin verilerinizi kendi sunucularından geçiriyorlar ve orada ne yaptıklarını asla bilemiyoruz, en güvenilir VPN bile gizli kapılar arkasında sizin verilerini işliyor ve muhtemelen reklamcılara satıyor.
Bu yüzden VPN yerine GoodbyeDPI çok daha güvenilir diyebilirim.
- Makaleler
- 1
Ben WARP'ı sadece DNS modunda kullanıyorum. Discord açılıyor ve genel bir ping problemi de olmuyor bu şekilde.
Eki Görüntüle 161196
WARP web ile Discord'a girdiğimde sorunluydu ve yavaştı fakat sonradan uygulamaya geçince süper oldu. Peki bu WARP'ı sadece Discord'a bağlayamıyor muyuz? İnternetim 35 mbps zaten 30'a düşüyor, bu da biraz yavaşlattı.
Son düzenleme:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
WARP'ı DNS modunda açarsan yavaşlatmaz ki. WARP ve Yalnızca 1.1.1.1 modu var.WARP web ile Discord'a girdiğimde sorunluydu ve yavaştı fakat sonradan uygulamaya geçince süper oldu. Peki bu WARP'ı sadece Discord'a bağlayamıyor muyuz? İnternetim 35 mbps zaten 30'a düşüyor, bu da biraz yavaşlattı.
- Makaleler
- 5
Windscribe gerçekten iyi. Hatta eposta doğrulaması yaparsanız 10 GB oluyor.Windscribe deneyebilirsin, aylık 2 GB veri sunuyor ve split tunneling yapabiliyorsun.
- Makaleler
- 1
Ben üstteki olan yani "1.1.1.1" olanı açınca Discord açılmıyor. Özellikli olanı seçince oluyor. Sadece onu da interneti iki haliyle de test ettim. WARP açılınca 5 Mbps düşüyor ama Google'da cızırtılı bir yavaşlama hissettim ama oyunuma engel değil, çok takılmadım. Sözün özü, WARP'tan memnunum.WARP'ı DNS modunda açarsan yavaşlatmaz ki. WARP ve Yalnızca 1.1.1.1 modu var.
Sadece Discord için ayarlayabildin mi?Ben üstteki olan yani "1.1.1.1" olanı açınca Discord açılmıyor. Özellikli olanı seçince oluyor. Sadece onu da interneti iki haliyle de test ettim. WARP açılınca 5 Mbps düşüyor ama Google'da cızırtılı bir yavaşlama hissettim ama oyunuma engel değil, çok takılmadım. Sözün özü, WARP'tan memnunum.
Bu konuya videosunu attım hatta beğeni de atmıştın diye hatırlıyorum ama mesaj silinmiş nedendir bilinmez.
- Makaleler
- 1
Evet videoya baktım hatta ona yanıt verecektim, ben de diyorum bu mesaj nerede, bulamayınca ses etmedim. Hocam, virüs belasından daha yeni kurtulduğum için hiç bilmediğim bir şeyi indirmemeye kafaya taktım, ondan dolayı biraz yavaşlasa da sıkıntı değil çünkü Steam PUBG oynarken zaten arkada bir şey açmıyorum, ping de olmadığı için devam edeceğim böyle.Sadece Discord için ayarlayabildin mi?
Bu konuya videosunu attım hatta beğeni de atmıştın diye hatırlıyorum ama mesaj silinmiş nedendir bilinmez.