Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam selamlar. Mikrofonunuzun ses hassasiyeti eğer yüksekse sürekli olarak konuşur gözüktüğünüz için şarkı otomatik durur 30 saniye sonra. Bunun çözümü var. Discord>ayarlar>ses ve görüntü> hassasiyeti otomatk ayarla tikini kaldırın> ve ses hassasiyetini sağ tarafa doğru çekerseniz büyük ihtimalle düzelecek. Bunu kendiniz deneye deneye bulabilirsiniz. Eğer mikrofonunuz çok hassas değilse 40-50db arası gayet ideal.Merhaba, bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu? Discord'da seste iken bir anda şarkı duruyor. Çok sinir bozucu bir durum. Bunun bir ayarı var mıdır?
Bu sorun değil hocam direkt özellik. Ve ayarlanabilen bir şey zaten.Birçok kişide olduğuna göre bu sorun güncellemeyle çözülecek büyük ihtimal.
- Makaleler
- 4
Bende böyle bir sorun yok. 6 yıldır böyle olduğunu ilk kez öğrendim.Güncelleme ile alakası yok. 6 yıldır böyle bu durum.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Bende böyle bir sorun yok. 6 yıldır böyle olduğunu ilk kez öğrendim.
teknolojisefiri
Becerikli
Hocam selamlar. Mikrofonunuzun ses hassasiyeti eğer yüksekse sürekli olarak konuşur gözüktüğünüz için şarkı otomatik durur 30 saniye sonra. Bunun çözümü var. Discord>ayarlar>ses ve görüntü> hassasiyeti otomatk ayarla tikini kaldırın> ve ses hassasiyetini sağ tarafa doğru çekerseniz büyük ihtimalle düzelecek. Bunu kendiniz deneye deneye bulabilirsiniz. Eğer mikrofonunuz çok hassas değilse 40-50db arası gayet ideal.Merhaba, bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu? Discord'da seste iken bir anda şarkı duruyor. Çok sinir bozucu bir durum. Bunun bir ayarı var mıdır?
Bu sorun değil hocam direkt özellik. Ve ayarlanabilen bir şey zaten.Birçok kişide olduğuna göre bu sorun güncellemeyle çözülecek büyük ihtimal.
- Makaleler
- 4
Şimdi anladım onu. Bende hiç olmuyordu da, muhtemelen mikrofon ayarlarıyla alakalı bir durum. Düzelttim mesajı.Bu sorun değil hocam direkt özellik. Ve ayarlanabilen bir şey zaten.
Evet, az önce test ettim ve böyle bir özellik var mış gerçekten de. Mikrofon ayarlarıyla alakalı olduğu bariz ortada. @teknolojisefiri hocamın dediği gibi ses hassasiyeti çubuğundan desibel ayarlaması yaparsanız düzeliyor. Ben Discord'ta konuşurken Arctis 7 kullanıyorum, o nedenle öyle bir sorun yaşamadım hiç. Yanlış bilgi için tekrardan özür dilerim.Şimdi anladım onu. Bende hiç olmuyordu da, muhtemelen mikrofon ayarlarıyla alakalı bir durum. Düzelttim mesajı.
Son düzenleme:
teknolojisefiri
Becerikli
Hocam estağfurullah ben hatanızı yüzünüze vurmak istemedim yanlış anlaşılmasın. Sadece söyledim yani yanlış bilinmesin diye.Şimdi anladım onu. Bende hiç olmuyordu da, muhtemelen mikrofon ayarlarıyla alakalı bir durum. Düzelttim mesajı.
Evet, az önce test ettim ve böyle bir özellik var mış gerçekten de. Mikrofon ayarlarıyla alakalı olduğu bariz ortada. @teknolojisefiri hocamın dediği gibi ses hassasiyeti çubuğundan desibel ayarlaması yaparsanız düzeliyor. Ben Discord'ta konuşurken Arctis 7 kullanıyorum, o nedenle öyle bir sorun yaşamadım hiç. Yanlış bilgi için tekrardan özür dilerim.
- Makaleler
- 4
Anladım sıkıntı yok.Hocam estağfurullah ben hatanızı yüzünüze vurmak istemedim yanlış anlaşılmasın. Sadece söyledim yani yanlış bilinmesin diye.
- Makaleler
- 9
Kesin çözüm değil ama kendi sunucunuzu kurup bir müzik botu ekleyin ve Spotify hesabınızı bota bağlayın. Sonra da müzik listenizden seçip müzik dinleyebilirsiniz.
Hocam ne yaptınız yahu? Tamam herkes önerisini yaptı zaten o kadar uğraşamam, zahmetli iş. Spotify'ın kendisinden dinliyorum.Kesin çözüm değil ama kendi sunucunuzu kurup bir müzik botu ekleyin ve Spotify hesabınızı bota bağlayın. Sonra da müzik listenizden seçip müzik dinleyebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Ne yaptınız yahu. Tamam herkes önerisini yaptı zaten o kadar uğraşamam, zahmetli iş. Spotify'ın kendisinden dinliyorum.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide