Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam selamlar. Mikrofonunuzun ses hassasiyeti eğer yüksekse sürekli olarak konuşur gözüktüğünüz için şarkı otomatik durur 30 saniye sonra. Bunun çözümü var. Discord>ayarlar>ses ve görüntü> hassasiyeti otomatk ayarla tikini kaldırın> ve ses hassasiyetini sağ tarafa doğru çekerseniz büyük ihtimalle düzelecek. Bunu kendiniz deneye deneye bulabilirsiniz. Eğer mikrofonunuz çok hassas değilse 40-50db arası gayet ideal.Merhaba, bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu? Discord'da seste iken bir anda şarkı duruyor. Çok sinir bozucu bir durum. Bunun bir ayarı var mıdır?
Bu sorun değil hocam direkt özellik. Ve ayarlanabilen bir şey zaten.Birçok kişide olduğuna göre bu sorun güncellemeyle çözülecek büyük ihtimal.
teknolojisefiri
Becerikli
Öneri? Hocam size çözümünü söyledim öneri değil. Ha ben kusurlu bi şekilde şarkımı dinlemeye devam edeceğim diyorsanız siz bilirsiniz.Hocam ne yaptınız yahu? Tamam herkes önerisini yaptı zaten o kadar uğraşamam, zahmetli iş. Spotify'ın kendisinden dinliyorum.
30 saniye boyunca mikrofonu kullanırsan kapanıyormuş, yani hiç duraksamadan konuşuyor olman lazım. Mikrofon ayarlarını da gözden geçirebilirsin, ses etkinliği sen konuşmasan bile bir sebepten ötürü etkin kalıyor ve 30 saniye sayacı devam ediyor olabilir.
Zahmete katlanamıyorsan niye yardım konusu açıyorsun? Diğer yanıtları okumadan çözümünü söyledim, benden önce de aynısını söylemişler. Demek ki çözüm size zahmetli gelen şey, ki bence dB ayarından çok mikrofon kalitesiyle alakalı bir sorun ama en hızlı dB ayarıyla çözülür.Hocam ne yaptınız yahu? Tamam herkes önerisini yaptı zaten o kadar uğraşamam, zahmetli iş. Spotify'ın kendisinden dinliyorum.
- Makaleler
- 7
Ses gönderimi yayın oluyor işte onu demek istedimYayın yapmıyorum ki? Sadece sesteyim dediğim gibi.
Eğer bunu bir şekilde gerçekten aşmak istiyorsan Spotify'ın web sürümünü kullanabilirsin. Bu arada yayın da açabilirsin ve sesi Discord'a gönderebilirsin.
Zahmete katlanamıyorsan niye yardım konusu açıyorsun?
Zaten cevabımı aldım. Burada.
Hocam selam. Mikrofonunuzun ses hassasiyeti eğer yüksekse sürekli olarak konuşur gözüktüğünüz için şarkı otomatik durur 30 saniye sonra. Bunun çözümü var. Discord>ayarlar>ses ve görüntü> hassasiyeti otomatik ayarla tikini kaldırın> ve ses hassasiyetini sağ tarafa doğru çekerseniz büyük ihtimalle düzelecek. Bunu kendiniz deneye deneye bulabilirsiniz. Eğer mikrofonunuz çok hassas değilse 40-50dB arası gayet ideal.
Bu sorun değil hocam direkt özellik. Ve ayarlanabilen bir şey zaten.
Öneri? Hocam size çözümünü söyledim öneri değil. Ha ben kusurlu bir şekilde şarkımı dinlemeye devam edeceğim diyorsanız siz bilirsiniz.
Özür dilerim belirtmeyi unuttum. Çözüm olarak da işaretledim mesajınızı.
Son düzenleyen: Moderatör:
teknolojisefiri
Becerikli
Estağfurullah hocam çözmenize sevindim. Teşekkür ederim.Zaten cevabımı aldım. Burada.
Özür dilerim belirtmeyi unuttum. Çözüm olarak da işaretledim mesajınızı.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-