Dracula

Üstün
Öncelikle merhaba,

Bu konuyu açmamda herhangi bireyi, grubu vs. kötüleme amacı yoktur. Eğer böyle algılayan varsa da affola ama ben aylar önce böyle bir konu açmıştım;

https://techolay.net/sosyal/konu/discord-sunucusu-acilabilir.9927/#post-128896 Bu konu ise reddedilmişti. Sebep olarak ise "O zaman buranın ne anlamı kalır? Herkes birbirinden Discord'dan yardım alır" denmişti. Şimdi benim bildiğim iki tane gruplaşma tarafı var, daha fazlası varsa Recep Baltaş ve moderatörler biliyordur. Her ne kadar iki taraf da "Forumla alakalı değiliz." dese de forumla alakalılar ve yardım alınıyor. Buna uygun olarak forum içinde gruplaşma ile beraber kurulan ve reklamı yapılan tüm sunucuların kapatılma taraftarıyım. Böylece olayın iki taraf için de (Daha fazla gruplaşma var mı, dediğim gibi bilmiyorum.) kapanması sağlanabilir. Hem de bu olay için artık Recep Baltaş ve moderatörler daha fazla yorulmaz. Burası bir sosyal forum, tabii ki gruplaşma olacak. Bunu kimse durduramaz, ama bunu başka bir uygulamada yapıp buraya da taşımak biraz abartıya kaçar. O yüzden sunucuların kapatılması ve forumda bu konuyla alakalı konuşulmasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Tekrardan birisini kötülediysem vs. affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada moderatörlere, yöneticilere kalp bırakanların kendi sunucularında sövdüklerini falan da gördük. Tartışma da çıktı, bilet vs. de açıldı. Sonuç bir hiç oldu. Bir şeyleri ortaya çıkarmasam gündeme gelip önlem bile alınmayacaktı diye düşünüyorum.

Gruplaşmanın önüne geçemezsiniz. İmkansız. Mevzu şu forum üzerinden X kişisine ulaşıp özel mesajlarınız paylaşamazsınız. Bu mesajları başkasının önüne mizah veya zorbalık için kullanmazsınız. Bunu öğrenemedikleri için anca klavye arkasında söverler. O kişinin ve forumun huzurunu kaçıramazsınız. Özelden iletişim kurmaya çalışırlar. Boş boş işler. İlla birisi rezil olup gündeme getirmeliydi.

Bizim kimsenin sunucusunu kapatma yetkimiz yok. Biz buradan sorumluyuz ve buranın huzurunu bozmaya çalışanlar oldu mu da kendilerine uzunca düşünmeleri için süre tanırız. O süre sorunda geri gelip gelmemek onların takdiridir.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim abi. Bu konuda sabahki bildirimden sonra biraz daha katı olunacak olmasını umuyorum. Ve konuda da belirttiğim ama yanlış anlaşılan bir durum olmuş sanırım. Benim bahsettiğim sunucu sadece @Yonga'nın sunucusu değildi. Onun ve diğer herkesin forumdaki insanlara açtığı sunuculardı, bir hedef göstermemiştim ama öyle olmuş. Kusuruma bakmayın. Amacım hedef göstermek değildi.

Bir şeyleri ortaya çıkarmasam gündeme gelip önlem bile alınmayacaktı diye düşünüyorum.
Buna gerçekten katılıyorum bak işte.

Ne gereksiz mevzular basit bir forumda olan olaylara bak sorunu sor ve sonra çek git çok uzatmaya gerek yok.

Adamakıllı bir Discord sunucusu açılsa kimse gruplaşmaz. Demek ki isteklerimizi başkaları yerine getiriyor. Biz de o sunuculara katılıyoruz haliyle.

Burasıyla alakası olmadığı sürece sorun görmüyorum ben ama buradaki üyelerle dalga geçiliyorsa bu onların seviyesini gösterir. Burada süt dökmüş kedi gibi davranıp sunucuda ya şu xx çok şöyle böyle falan, çocuk musunuz mahalle dedikoducusu karılardan mısınız?