Zaten gerekli logları ve bilgileri doğrudan Emniyet ile paylaştılar diye biliyorum DC için.
Kaynak var mıdır? Olay başından beridir Discord'a çamur atılıyor maalesef.
Zaten gerekli logları ve bilgileri doğrudan Emniyet ile paylaştılar diye biliyorum DC için.
Kaynak var mıdır? Olay başından beridir Discord'a çamur atılıyor maalesef.
Sistem başında olmadığım için şimdilik bu ikisini bulabildim ama net kaynağı vardı.
Ancak çamur atılması kısmında haksızlar diyemeyeceğim, evet işbirlik konusunda iyi çalışıyor olabilirler ama dünya genelinde böyle şeylerin Discord'da toplanması da yine onlardan geçen bir olay. Telegram bir, Discord iki, bu ikisi son dönemlerde iyice dark web gibi bir şeye dönüştü ve hem bilinçsiz hem kontrolsüz aileler ile üyelik kontrol sistemlerinin yetersizliğinden dolayı savunmasız çocuklar maalesef bu ortamlara rahatlıkla düşebilir oldu.
Mesajda da belirttim zaten birebir kaynak olmadıklarını.Haber diye tek cümle paylaşan Twitter hesaplarını kaynak diye atmayın ne olur ya.
Fransa öyle bir ülke değil bu dediğin vasıfları dünyada sadece ABD taşıyor o ne derse o olur.Fransa gibi aşırı gelişmiş, zengin ve güçlü bir ülke bile Telegram ile baş edemedi.
iPhone’a Type-C gelmesinin ve App Store dışında mağaza kullanılabilmesinin sebebi EU. Çevreye duyarlılık yasaları da hep AB sayesinde geçiyor. AB’de en çok gücü olan ülkeler de Almanya ve Fransa. NATO ülkelerinin çoğu da AB içinde. Türkiye’deki mültecilerin gittiği okulların temizlenmesini bile AB sağladı.Fransa öyle bir ülke değil. Bu dediğin vasıfları dünyada sadece ABD taşıyor o ne derse o olur.
iPhone'a Type-C gelmesinin ve App Store dışında mağaza kullanılabilmesinin sebebi EU. Çevreye duyarlılık yasaları da hep ab sayesinde geçiyor. Ab'de en çok gücü olan ülkeler de Almanya ve Fransa. NATO ülkelerinin çoğu da ab içinde.