Discord yazıyor olarak göstermek

Stabil yaşam

Başarılı
Yer
Bükreş
X: Yazıyor... Bunun gibi göstermek istiyorum. Bir sunucuda görmüştüm. Bot'a yapmışlar ben kendi hesabıma yapmak istiyorum. Hep yazıyor olarak gözüksün istiyorum.

Dosya Ekleri

• 1722539071309.webp
    1722539071309.webp
    386 bayt · Görüntüleme: 106

Selfbot koşullarında bu methodu kullanırsan muhtemelen çalışır. Yasak ama.

Yasaklanmak istiyorsan devam et :D. Bot'ların koşulları ile kullanıcı Tos'u farklı.

Devam et derken? Ben yapmadım sadece nasıl yapılır öğrenmek istiyorum. Yasaklanıp yasaklanmıyıcam kimseyi ilgilendirmez yani.

Selfbot koşullarında bu methodu kullanırsan muhtemelen çalışır. Yasak ama.

Nasıl kullanıyoruz.

JS bilmen gerekiyor tabii biraz da :=)

JS bilmen gerekiyor tabii biraz da:=)

Video var mı? Böyle karışık iş yaparsam sıkıntı çıkabilir.

Video var mı? Böyle karışık iş yaparsam sıkıntı çıkabilir.
Özellikle sürekli yazıyor olarak göstermek için video istiyorsan ararken "always typing" diye arayacaksın. Genel olarak konu hakkında ders videosu istiyorsan da "discord self bot js" diye arayacaksın. Selfbotlarla ilgili tonlarca video var zaten.

JS bilmen gerekiyor tabii biraz da :=)
En son djs v12 deprecated olmuştu. Dahası hakkında bir bilgim yok. Şu an çalışan en düşük sürüm nedir?

Özellikle sürekli yazıyor olarak göstermek için video istiyorsan ararken "always typing" diye arayacaksın. Genel olarak konu hakkında ders videosu istiyorsan da "Discord self bot JS" diye arayacaksın. Selfbotlarla ilgili tonlarca video var zaten.

Bot'a komut girmemiz gerekiyor. Videoda gördüğüm kadarıyla. Ben bir sunucuda yetkiliyim o sunucuya ekleyemem. Bot.

En son djs v12 deprecated olmuştu. Dahası hakkında bir bilgim yok. Şu an çalışan en düşük sürüm nedir?
v13 hocam en düşük destek verilen.
Bot'a komut girmemiz gerekiyor. Videoda gördüğüm kadarıyla. Ben bir sunucuda yetkiliyim o sunucuya ekleyemem. Bot.
Bot eklemiyorsun kendi hesabını bota kullandırıyorsun selfbot o demek. Yazılım senin yerine davranışları yapıyor yani.

Geri
Yukarı Alt