Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kenshi

Yetkin
Merhaba, Vodafone Fiber kullanıyorum. Birkaç güne kadar GoodbyeDPI ile erişim sağlayabiliyordum, ancak o kapandı. Zapret ile girebiliyordum, ancak bugün o da çalışmamaya başladı. Splitwire dışında başka alternatif var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır hiç kullanmadım nereden indirebilirim ve nasıl kullanacağım?
GoodbyeDPI servisini PC'den kaldırdıktan sonra bu videodaki adımları izleyip deneyin. Programa videodaki parametreyi girmeyi unutmayın. Olmazsa halihazırda gelen parametreyle de deneyin. İkisi de açıklama kısmında da mevcut. YogaDNS kurulum ekranında Quad9 yerine Google seçebilirsin. Ek olarak YogaDNS üst sağ tarafta "Screen Log" ile "File Log" yazar. Sırasıyla "Errors Only" ve "Disabled" seçeneğini seç.

GoodbyeDPI servisini PC'den kaldırdıktan sonra bu videodaki adımları izleyip deneyin. Programa videodaki parametreyi girmeyi unutmayın. Olmazsa halihazırda gelen parametreyle de deneyin. İkisi de açıklama kısmında da mevcut. YogaDNS kurulum ekranında Quad9 yerine Google seçebilirsin. Ek olarak YogaDNS üst sağ tarafta "Screen Log" ile "File Log" yazar. Sırasıyla "Errors Only" ve "Disabled" seçeneğini seç.

İkinci parametre ile çalıştı hocam sağ olun bilgisayar açılışında otomatik olarak açılıyor değil mi?