Discord'a nasıl erişim sağlıyorsunuz?

Uzun süredir Discord, Türkiye ve Rusya'da erişime engelli, biliyorsunuz. Windows kullanıyorken GoodbyeDPI kullanarak bu Deep package inspection illetinden rahat rahat kurtuluyordum fakat Linux'a geçtiğimden beridir bu işi yapabilen bir yazılım bulamadım. Yapay zekalara sorduğumda çalışan bir çözüm bulamadık, özellikle greentunnel'i çok denedim ancak ne Discord'un flatpak versiyonundan ne de web sitesinden erişemiyorum. Şimdlik kullanmak için Cloudflare WARP'ı (WARP-cli) kullanıyorum ancak hızımı etkilemese dahi bazı uygulamalarda/oyunlarda sorun çıkardığı için WARP'tan kurtulmak istiyorum. Ne öneririsiniz? Siz nasıl erişiyorsunuz?

VPN, GoodbyeDPI veya cihazın DNS ayarı ile erişim sağlıyorum ben hocam.

Hocam Zapret'in nasıl kurulduğuna dair bir YouTube videosu vs. paylaşabilir misiniz? En azından siz kurarken çalıştığını hatırladığınız/bildiğiniz. Doğru kurduğuma ve "sudo systemctl status zapret" ile de çalıştığına inanıyorum fakat Linux'u yeni öğrendiğimi inkar edemem :)

VPN, GoodbyeDPI veya cihazın DNS ayarı ile erişim sağlıyorum ben hocam.
GoodbyeDPI, Windows'da çok rahat çözümdü ekmeğini çok yedik ama Linux'a geçtim hocam. Bir de yerleşik ve yandaş operatörümüz TT sağ olsun dns kullanamıyorum, VPN'i de yine yandaş operatörümüzün verdi rezil hızdan ötürü tercih etmek istemiyorum

Hocam Zapret'in nasıl kurulduğuna dair bir YouTube videosu vs. paylaşabilir misiniz? En azından siz kurarken çalıştığını hatırladığınız/bildiğiniz. Doğru kurduğuma ve "sudo systemctl status zapret" ile de çalıştığına inanıyorum fakat Linux'u yeni öğrendiğimi inkar edemem :)

Zapret'i depodan kuracaksin iste buyuk ihtimal ile /opt/zapret konumuna kuruluyordur o klasoru aciyorsun sudo ./blockcheck.sh komutunu calistiriyorsun dikkatlice dogru secenekleri sectikten sonra sudo ./install_easy.sh komutunu girip gerekli son ayarlamalari yapiyorsun.

Herhangi bir ek yazılım kullanmadan denetim masası üzerinden DNS adresini 1.1.1.1 olarak ayarlıyorum ve erişim sağlayabiliyorum.
Yandaş Telekom'da daha 1 yılım var, TürkNet gibi güzel alternatiflere henüz geçemiyorum hocam

Zapret'i öneren arkadaşlar için teşekkürler, Discord'a sadece web tarayıcılarından (Firefox ve Ungoogled Chromium) girebiliyorum, flatpak versiyonu çalışmıyor. Ancak bu mesele değil çünkü zaten indirdiğimiz Discord bir electron uygulaması, Chrome'dan giriş yapıp discord.com'u bir web app olarak kaydettim ve hiçbir şey değişmemiş gibi kullanıyorum. Mantıken çözüldü, teşekkürler <3 (şey nasıl çözüldü işaretleniyor yeniyim de :S )

Uzun süredir Discord, Türkiye ve Rusya'da erişime engelli, biliyorsunuz. Windows kullanıyorken GoodbyeDPI kullanarak bu deep package inspection illetinden rahat rahat kurtuluyordum fakat Linux'a geçtiğimden beridir bu işi yapabilen bir yazılım bulamadım. Yapay zekalara sorduğumda çalışan bir çözüm bulamadık, Özellikle GreenTunnel'i çok denedim ancak ne Discord'un flatpak versiyonundan ne de web sitesinden erişemiyorum. Şimdlik kullanmak için Cloudflare Warp'ı (warp-cli) kullanıyorum ancak hızımı etkilemese dahi bazı uygulamalarda/oyunlarda sorun çıkardığı için Warp'tan kurtulmak istiyorum. Ne öneririsiniz? Siz nasıl erişiyorsunuz?
Goodbye DPI 💪

Yandaş Telekom'da daha 1 yılım var, TürkNet gibi güzel alternatiflere henüz geçemiyorum hocam

Zapret'i öneren arkadaşlar için teşekkürler, Discord'a sadece web tarayıcılarından (Firefox ve Ungoogled Chromium) girebiliyorum, flatpak versiyonu çalışmıyor. Ancak bu mesele değil çünkü zaten indirdiğimiz Discord bir electron uygulaması, Chrome'dan giriş yapıp discord.com'u bir web app olarak kaydettim ve hiçbir şey değişmemiş gibi kullanıyorum. Mantıken çözüldü, teşekkürler <3 (şey nasıl çözüldü işaretleniyor yeniyim de :S )
Mesaji raporlaman gerekiyor sanirim.

Geri
Yukarı Alt