Maalesef ben dahil birkaç kişi de site anlık olarak böyle. Sebebini de anlamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?bymfw4
Uzman
''.com'' ? ''.gg'' olacak.
- Makaleler
- 20
".gg" uzantısı da ".com" olana yönlendiriyor zaten, anormal bir durum yok.
- Makaleler
- 3
Ben erişebiliyorum. Sırf bunu denemek için GoodbyeDPI'ı kapattım. He şimdi geri açacağım. Yarın bir gün yine bir şeyin yasaklanacağından adım gibi eminim. Hükümetimiz mi Aile ve Sosyal Hizmetler mi BTK mı artık kim ilgileniyor bilmiyorum ama erişime engellemeyi çozüm olarak gören kişiler varken GoodbyeDPI'ı kaldırmayı mantıklı görmüyorum maalesef.Az önce deneyen olduysa bilgi verebilir mi? Sadece haber sayfalarına bakıp kullanmadığım rezalet bir programın haberi yapınca sonucu maalesef böyle oluyor. Açılacaksa yasaklanırken yaptıkları gibi kademeli olarak geri açılacaktır. Yarın sabah saat 9-10 gibi hala açılmamışsa daha açmazlar.
Uyuyan Sincap
Üstün
Ya gelir siz rahat olun. Bu günleri unutmayın da gerisi önemli değil. Ey değerli forumdaşlar. Anladınız herhalde beni.
lonedev
Uzman
Ben erişebiliyorum. Sırf bunu denemek için GoodbyeDPI'ı kapattım. He şimdi geri açacağım. Yarın bir gün yine bir şeyin yasaklanacağından adım gibi eminim. Hükümetimiz mi aile ve sosyal hizmetler mi BTK mı artık kim ilgileniyor bilmiyorum ama erişime engellemeyi çozüm olarak gören kişiler varken GoodbyeDPI'ı kaldırmayı mantıklı görmüyorum maalesef.
Maalesef. Superonline gibi internet firmaları ek çözüm olarak 1.1.1.1 DNS'lerini de engellemişler.
- Makaleler
- 1
Oldu mu?
Dosya Ekleri
Uyuyan Sincap
Üstün
Şimdi değerli dostlar zamanında YouTube yasaklandı, wiki yasaklandı, Instagram yasaklandı. Sonuç. Hepsi açıldı. Malum turuncu site hala kapalı ama onun da zamanı gelir. Yani Discord da, roblox da er ya da geç açılacak. Ama önemli olan bu yasaklardan ders çıkarmak, bu günleri unutmamak.
- Makaleler
- 62
Bende şuan yavaş da olsa açılıyor.
lonedev
Uzman
Şimdi değerli dostlar zamanında YouTube yasaklandı, wiki yasaklandı, Instagram yasaklandı. Sonuç. Hepsi açıldı. Malum turuncu site hala kapalı ama onun da zamanı gelir. Yani Discord da, roblox da er ya da geç açılacak. Ama önemli olan bu yasaklardan ders çıkarmak, bu günleri unutmamak.
Bundan illaki bir ders çıkarmalıyız. Ancak devletimizin ilerleyen süreçteki erişim engeli getirerek çözüm görüşünü değiştirmeli bence.
Yeni konular
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-