@Astronotarda, insanların sadece sohbet edip oyun oynamak ve vakit geçirmek için girdiği bir platform da bu tür aktiviteler normal değil. Şansa olması ya da yaşayıp yaşamamanız umurumda da değil. Sırf başınıza gelmedi diye böyle bir savunma yapmanızı da doğru bulmuyorum. O tür numaralar da şu an herkesi arıyor. Platform önce denetimi sıkılaştırıp düzgün bir şekilde bu insanları aramızdan yok ederse o zaman dediklerinizi mantıklı bulabilirim. Aynısını mesela Instagram üzerinden yapın. Acımaz direk içinizden geçerler.
Ben Discord'u savunmadım ki zaten? Bu pek çok platformda olabiliyor ama Discord ilgilenmiyor dedim sadece?

O tarz şeyler para getirmiyor, zamanında çok denendi bu tarz girişimler ama insanlar hep yabancı olanı seçti.
Şu an kapalı olan bir platforma gidemeyeceklerine göre Türk yapımı olana giderlerdi gibi düşünüyorum ben. Herkes VPN veya DPI yöntemlerini güvenli bulmuyor çünkü. Kullanmayan çevremde bile çok kişi var.

Şu an kapalı olan bir platforma gidemeyeceklerine göre Türk yapımı olana giderlerdi gibi düşünüyorum ben. Herkes VPN veya DPI yöntemlerini güvenli bulmuyor çünkü. Kullanmayan çevremde bile çok kişi var.
Evet ama geçici. YouTube erişime kapatıldığında İzlesene çıkmıştı, herkes ona geçmişti ama YouTube geri açılınca yok oldu platform. Kimse böyle bir risk almak istemez yine.

O tarz şeyler para getirmiyor, zamanında çok denendi bu tarz girişimler ama insanlar hep yabancı olanı seçti.
Evet, yapılan platformlar kaliteli değildi ve yeterli kullanıcısı yoktu, çünkü bu kadar globalleşen bir dünyada "ben bu ülkeye özel platform yapacağım" dersen kimse kullanmaz tabii.

Bu arada hiçbir platformun yasaklanmasını desteklemiyorum.

Son düzenleme: