Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Ben "Mesajlar" ve "Hesap" tuşuna basıp verileri istedim, benim için çok önemli olan birisinin mesajlarına çarpıya basıp sildim.
Hesabı da çıkmıyor arama kısmında, bu veri isteme işlemiyle bulabilir miyim?

Çözüm
Hesap büyük ihtimal ya kapalı ya da artık kimse tarafından kullanılmıyor ikisinden birisi o yüzden çıkmıyor.

Çarpıya basmışımdır sanırım, o kadar mesajı silemem gibi.

Yılı ve günü biliyorum oradan bulabilir miyim? ID'sini bilmiyorum.

Farklı bir sunucuda mesajları var mı hiç? Kullanıcı ID'sini alabilirseniz.
1728162286651.webp

Chrome üzerinden Discord'u açıp "discord.com/users/kullanıcıid" kısmına girerseniz ekranınıza aşağıdaki gibi yer açılacaktır ve mesaj butonuna basarsanız tekrar sohbet açılır.

1728162209706.webp
Hocam konuyu hortlattığım için özür dilerim, bende Discord verilerim var, birini arıyorum nasıl bulabilirim?
Çözüm işaretlenen mesajı denedim, yükleniyorda kalıyor.
Birini kanala etiketlemeye çalıştığımda bilinmeyen-kullanıcı yazıyor, nasıl halledebilirim?

Hocam konuyu hortlattığım için özür dilerim, bende Discord verilerim var, birini arıyorum nasıl bulabilirim?
Çözüm işaretlenen mesajı denedim, yükleniyorda kalıyor.
Birini kanala etiketlemeye çalıştığımda bilinmeyen-kullanıcı yazıyor, nasıl halledebilirim?

Ben indirilen dosyadan buldum, doğum gününü not almıştım profiline oradan buldum. Kendime sunucu acıp oraya etiketledim oradan da yaptım bir şekilde. Mesajlaştığım hesapta etiketleyince " bilinmeyen-kullanıcı " uyarısını vermedi.

Ben indirilen dosyadan buldum, doğum gününü not almıştım profiline oradan buldum. Kendime sunucu acıp oraya etiketledim oradan da yaptım bir şekilde. Mesajlaştığım hesapta etiketleyince " bilinmeyen-kullanıcı " uyarısını vermedi.
İşe yaradı hocam, teşekkürler.

Hocam bende ortak kullanılan dc var id de ulaştım. Çarpı yapıp kapatmıştım dediğiniz yöntemi yaptım discord.com/users/kullaniciid yazıp chrome üzerinden aradığımda discord.com/channel/@me olarak kendi sayfama atıyor başka bişey çıkmıyor sorun nedir? Aktifseniz.

Hocam bende ortak kullanılan dc var id de ulaştım. Çarpı yapıp kapatmıştım dediğiniz yöntemi yaptım discord.com/users/kullaniciid yazıp chrome üzerinden aradığımda discord.com/channel/@me olarak kendi sayfama atıyor başka bişey çıkmıyor sorun nedir? Aktifseniz.
Hocam id look up gibi şeyler var, oralardan bakın.
Fix atmışlar galiba, ben öyle buldum.