Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bugün C diskimin dolduğunu gördüm. C diskinden 1 oyun sildim ve 2 oyunu da Steam üzerinden C'den D diskine taşıdım ancak etkisi olmadı; D diskinde alan arttı ama C diskinde alan azalmadı. 1 oyun sildiğimde C’de alan açıldı, fakat 5 dakika sonra aynı sorun tekrar oldu. Burada sıkıntı ne olabilir?

1755109991700.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Önbellek veya geçici dosyalar alanı diski dolu gösterebilir. Windows + R yapıp açılan pencereye "cleanmgr" yaz. C sürücüsünü seç - “Sistem dosyalarını temizle” - gereksiz dosyaları sil yap. Son olarak Windows + R yapıp açılan pencereye %temp% yaz. Açılan klasördeki tüm dosyaları sil.

Önbellek veya geçici dosyalar alanı diski dolu gösterebilir. Windows + R yapıp açılan pencereye "cleanmgr" yaz. C sürücüsünü seç - “Sistem dosyalarını temizle” - gereksiz dosyaları sil yap. Son olarak Windows + R yapıp açılan pencereye %temp% yaz. Açılan klasördeki tüm dosyaları sil.
Sorunumun bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Temp dosyalarını da zaten silmiştim, ama yine doldu alan. Bir süre sonra PC açılmadı. Yeniden başlattığımda bilgisayarcıya bıraktım; bakalım sorun neymiş, söylerse buraya yazarım.