serbest

Yetkin
Makaleler
1
Arkadaşlar, bilen bilir 2-3 ay önce dışkıda kan geliyor diye konu açmıştım. Gelen kan daha çok arttı. Hatta bayağı bir arttı. Artık otururken bile hafif geliyor. Artık doktora gitme zamanım geldi gibi. Hastanede hangi bölüme gitmeliyim? Durum daha kötüye gitti gibi ya. Düzelir diye bekledim olmadı.

Hocam merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Gastroenteroloji bölümüne gitmeniz gerekiyor. Hemen aklınıza en kötüyü getirmeyin. Hemeroid olabilir. Kesinlikle doktora gidin.

Dahiliye. Muhtemelen basurdur o da sizi yine cerraha yönlendirir. Kolonoskopi ve endoskopi olup mide ve bağırsak kanseri seçeneklerini eledikten sonra tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Gastroenteroloji bölümüne gitmeniz gerekiyor. Hemen aklınıza en kötüyü getirmeyin. Hemeroid olabilir. Kesinlikle doktora gidin.

Gideceğim ya. Önceden neysede şimdi çok arttı. Onceki açtığım konuda da kanser falan diyenler oldu. İnşallah değildir.😆

Bu yüzden insanları konu açmak yerine hastaneye gitmeye teşvik etmeye çalışıyoruz. 2-3 ay önce de konu açtığında muhtemelen hastaneye gitmeni tavsiye etmişlerdir zaten. Hasta olduğumuzda doktor olmayan kişilerden tavsiye almaya çalışmak yerine doktora gitmeliyiz. Geçmiş olsun.

He bir de şey var. Bundan dolayı mıdır bilemiyorum ama 2-3 haftadır karnım veya midem feci gurulduyor. 2-3 dakika da bir ayağa kalkınca bitmeye yakın oluyor. O da çok kötü bir şey. Genç yaşta gittik.

Bu yüzden insanları konu açmak yerine hastaneye gitmeye teşvik etmeye çalışıyoruz. 2-3 ay önce de konu açtığında muhtemelen hastaneye gitmeni tavsiye etmişlerdir zaten. Hasta olduğumuzda doktor olmayan kişilerden tavsiye almaya çalışmak yerine doktora gitmeliyiz. Geçmiş olsun.

Gideceğim de işte bölümü bilmediğim için açtım.