Arkadaşlar, bilen bilir 2-3 ay önce dışkıda kan geliyor diye konu açmıştım. Gelen kan daha çok arttı. Hatta bayağı bir arttı. Artık otururken bile hafif geliyor. Artık doktora gitme zamanım geldi gibi. Hastanede hangi bölüme gitmeliyim? Durum daha kötüye gitti gibi ya. Düzelir diye bekledim olmadı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Gastroenteroloji bölümüne gitmeniz gerekiyor. Hemen aklınıza en kötüyü getirmeyin. Hemeroid olabilir. Kesinlikle doktora gidin.
Gideceğim ya. Önceden neysede şimdi çok arttı. Onceki açtığım konuda da kanser falan diyenler oldu. İnşallah değildir.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Hemeroid olabilir hocam. Aklınıza hemen kanser gelmesin. Kabızsanız zorlamıştırsınız muhtemelen.Gideceğim ya. Önceden neysede şimdi çok arttı. Onceki açtığım konuda da kanser falan diyenler oldu. İnşallah değildir.![]()
Hemeroid olabilir hocam. Aklınıza hemen kanser gelmesin. Kabızsanız zorlamıştırsınız muhtemelen.
Yok. Ama bu olayla beraber sık sık tuvalete gidiyorum. Bir ara günde 1 kere bile gitmeye başladım. Herhalde bundan dolayı.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Ben günde 3 kere gidiyorum hocam yıllardır.Yok. Ama bu olayla beraber sık sık tuvalete gidiyorum. Bir ara günde 1 kere bile gitmeye başladım. Herhalde bundan dolayı.
Bünye meselesi sanırsam.Hemen hemeroid'e yok demeyin. Internal hemeroidse anlamanız zor.
Ben günde 3 kere gidiyorum hocam yıllardır.![]()
Bünye meselesi sanırsam.
Hemen Hemeroid'e yok demeyin. Internal hemeroidse anlamanız zor.![]()
Hastalığı bilmem de vücudda kan kalmadı be. Et kemik kaldık. Su da içmiyorum. Kansızlıktan gideceğiz.
Bu yüzden insanları konu açmak yerine hastaneye gitmeye teşvik etmeye çalışıyoruz. 2-3 ay önce de konu açtığında muhtemelen hastaneye gitmeni tavsiye etmişlerdir zaten. Hasta olduğumuzda doktor olmayan kişilerden tavsiye almaya çalışmak yerine doktora gitmeliyiz. Geçmiş olsun.
He bir de şey var. Bundan dolayı mıdır bilemiyorum ama 2-3 haftadır karnım veya midem feci gurulduyor. 2-3 dakika da bir ayağa kalkınca bitmeye yakın oluyor. O da çok kötü bir şey. Genç yaşta gittik.
Gideceğim de işte bölümü bilmediğim için açtım.
Bu yüzden insanları konu açmak yerine hastaneye gitmeye teşvik etmeye çalışıyoruz. 2-3 ay önce de konu açtığında muhtemelen hastaneye gitmeni tavsiye etmişlerdir zaten. Hasta olduğumuzda doktor olmayan kişilerden tavsiye almaya çalışmak yerine doktora gitmeliyiz. Geçmiş olsun.
Gideceğim de işte bölümü bilmediğim için açtım.
Yeni konular
-
Play Store'daki sahte RetroArch uygulamasına dikkat edin!
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
Play Store'daki sahte RetroArch uygulamasına dikkat edin!
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-
-