Stubborn

Uzman
Merhaba, konuda da belirttiğim gibi. Şimdi nerede çıktı dersek, bu yıl KPSS'ye çalışıyorum. Yaklaşık 5-6 yıldır ders çalışma vs. yapmadım. Matematik için antrenman yayınları aldım. Okuma, heceleme, ezber, saat okuma gibi bir problemim yok ama ekteki gördüğünüz basit bir soruyu bile 3. defada buldum. Artıyı eksi ile karıştırmışım. Yanlış yazdığım için olduğunu da fark ettim. Üstelik ilk ve tek soruda bu değil 😅 Bu arada cevap 52/26'dan 2😁

Screenshot_20260417_211928_Gallery.webp

Selamlar,

Bu durum, dikkat eksikliği; normal hayatınızda da varsa ve dikkat eksikliğini önleyemiyorsanız bu bir zeka veya beyinsel bir sorun değil, nörolojik bir durum. Çağımızın çoğu insanında da var. Kimisi farkında, kimisi değil. Kimisi baskılayabiliyor, kimisi iradesine karşı koyamıyor..

Bunun da çeşitli tedavi veya terapileri var. İnceleyin, Psikiyatri'ye de görünün derim, 4 saatlik çalışmadan alacağınız verimi 1 saatlik çalışmadan da alabilirsiniz bir noktada.

Merhaba, konuda da belirttiğim gibi. Şimdi nerede çıktı dersek, bu yıl KPSS'ye çalışıyorum. Yaklaşık 5-6 yıldır ders çalışma vs. yapmadım. Matematik için antrenman yayınları aldım. Okuma, heceleme, ezber, saat okuma gibi bir problemim yok ama ekteki gördüğünüz basit bir soruyu bile 3. defada buldum. Artıyı eksi ile karıştırmışım. Yanlış yazdığım için olduğunu da fark ettim. Üstelik ilk ve tek soruda bu değil 😅 Bu arada cevap 52/26'dan 2😁

Eki Görüntüle 241502
Stresin yükselmiş. Yıllar önce üniversitedeyken masa başında çözemediğim soruları geçen lavaboda telefona bakarken kafamdan çözmüştüm. Odak ve stres sorunu olabilir.