Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A6' marka yeni makam aracı alındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 994
  • Etiketler Etiketler
    audi
@995 teşekkür ediyorum o sizin güzelliğiniz ben de sizi takip ediyorum efendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 995
Üç sene önce "11 yaşındaki arabaya biniyorum. Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz." demiş. Gören de zanneder Linea'ya falan biniyor, 11 yaşında dediği araba S class. Bugün 11-13 yaşındaki S class'ları kaç paraya satıyorlar kendisi daha iyi biliyordur.

Vizyonsuzun önde gideniymiş, bari A8L alsaymış alacakken. Ağababaları izin vermediyse bilemem.

Hocam orhan mıdır nedir bilemem ama siz adam gibi adamsınız ayrıca bunu size söylemeden edemeyeceğim bu adam Arapça bile bilmiyor.
Bugün bir haber sitesinde 'Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinde ise Erbaş’ın iyi derecede Arapça ve Fransızca bildiği ifade ediliyor.' yazıyordu.

İfadeler: 995
Bugün bir haber sitesinde 'Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinde ise Erbaş’ın iyi derecede Arapça ve Fransızca bildiği ifade ediliyor.' yazıyordu.
Biliyor hocam günaha girmeyin hocamıza iftira atmayın ya, kağıttan okuyor hocamız (!)

İslam'da lüks yaşamak haram değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…