Bu adam tam bir orhan.
Detaylar
Kim cevapladı?Üç sene önce "11 yaşındaki arabaya biniyorum. Korkumuzdan yeni araba alamıyoruz." demiş. Gören de zanneder Linea'ya falan biniyor, 11 yaşında dediği araba S class. Bugün 11-13 yaşındaki S class'ları kaç paraya satıyorlar kendisi daha iyi biliyordur.
Vizyonsuzun önde gideniymiş, bari A8L alsaymış alacakken. Ağababaları izin vermediyse bilemem.
Vizyonsuzun önde gideniymiş, bari A8L alsaymış alacakken. Ağababaları izin vermediyse bilemem.
Hocam orhan mıdır nedir bilemem ama siz adam gibi adamsınız ayrıca bunu size söylemeden edemeyeceğim bu adam Arapça bile bilmiyor.
Bugün bir haber sitesinde 'Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinde ise Erbaş’ın iyi derecede Arapça ve Fransızca bildiği ifade ediliyor.' yazıyordu.Hocam orhan mıdır nedir bilemem ama siz adam gibi adamsınız ayrıca bunu size söylemeden edemeyeceğim bu adam Arapça bile bilmiyor.
Adam duayı bir cihaz ile okuyor zaten. bu adam yahudi bence çakma müslüman.Hocam orhan mıdır nedir bilemem ama siz adam gibi adamsınız ayrıca bunu size söylemeden edemeyeceğim bu adam Arapça bile bilmiyor.
hacca giden dedem daha müslüman'dır.
Biliyor hocam günaha girmeyin hocamıza iftira atmayın ya, kağıttan okuyor hocamız (!)Bugün bir haber sitesinde 'Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinde ise Erbaş’ın iyi derecede Arapça ve Fransızca bildiği ifade ediliyor.' yazıyordu.![]()
IBB'nin makam araçları hakkında.
İBB'de kaç makam aracı var borç ne kadar? İmamoğlu iddiasına İBB'den yanıt
Okuma zahmetinde bulunmazsınız ama eksik olmasın diye ekledim.
İBB'de kaç makam aracı var borç ne kadar? İmamoğlu iddiasına İBB'den yanıt
Okuma zahmetinde bulunmazsınız ama eksik olmasın diye ekledim.