Emir 43 Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.926 Makaleler 10 Çözümler 81 Beğeniler 3.660 Bugün 13:50 #11 Winner dedi: Nar ekşisi de mi olmaz hocam? Genişletmek için tıkla... Nar ekşisini göm ya, ondan bir şey olmaz. Bu Burger Sos filan var ya onlardan bahsediyorum.
Winner dedi: Nar ekşisi de mi olmaz hocam? Genişletmek için tıkla... Nar ekşisini göm ya, ondan bir şey olmaz. Bu Burger Sos filan var ya onlardan bahsediyorum.
faknc 43 Uzman Katılım 1 Mayıs 2026 Mesajlar 52 Beğeniler 16 Bugün 14:02 #12 Winner dedi: En sevdiğim yemektir. Bir oturuşta double dürüm falan gömerim. Diyetteyken de yiyebilir miyim? En azından lavaşsız marulla yesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 1 kg yeseniz bile bir şey olmaz ama yürüyüş yapma şartıyla.
Winner dedi: En sevdiğim yemektir. Bir oturuşta double dürüm falan gömerim. Diyetteyken de yiyebilir miyim? En azından lavaşsız marulla yesem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 1 kg yeseniz bile bir şey olmaz ama yürüyüş yapma şartıyla.
christopher moltisanti 43 Üstün Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 347 Çözümler 3 Beğeniler 227 Yer İzmir Bugün 14:03 #13 Diyette en önemli kural benim için her şeyi yiyebilirsiniz fakat ölçülü ve az bir şekilde cips mi çekti canınız, yiyin tabii ki ama az ve ölçülü, hiçbir sorun olmaz abartmadığınız sürece. Kendinizi kısıtlamayın; yemek yeme bozukluğu oluşabiliyor.
Diyette en önemli kural benim için her şeyi yiyebilirsiniz fakat ölçülü ve az bir şekilde cips mi çekti canınız, yiyin tabii ki ama az ve ölçülü, hiçbir sorun olmaz abartmadığınız sürece. Kendinizi kısıtlamayın; yemek yeme bozukluğu oluşabiliyor.