Dizi bölümlerini bilgisayara indirip, telefonda indirmeden izlemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 464
  • Etiketler Etiketler
    dizi
Makaleler
2
Evden yola çıkacağız ve telefonumda interneti harcamak istemiyorum. Şimdilik evde bilgisayarıma dizi bölümleri indirip, sonra dosyaları Drive'a atıyorum. Ardından telefondan Drive'a girip videoyu indiriyorum. Bu şekilde bayağı uğraşıyorum. Sadece bilgisayara indirip, bir programa atarak telefonda indirmeden izleyebileceğim bir program var mı?

Doğru ya, bu nasıl aklıma gelmedi. Çok teşekkür ederim.
iPhone kullaniyorsan eger Es Dosya yoneticisini indir. Bilgisayar iTunes indir. Sonra telefonu bilgisayara bagla.

Daha sonra iTunes'ten ES dosya yoneticisini sec ve istedigin her dosyayi at.

Es dosya yoneticisi her turlu medyayi oynatiyor.

Telefondan indirmek istiyorsan sadece, UC browser yasiyorsa eger onu dene. Bir sitedeki tum videolari indiribiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android kullanıyorum ama bunu da öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.

Yok, biliyorum atılacağını. Sadece iPhone'da nasıl atıldığını bilmiyordum, onun için bilmiyorum dedim.
Niye bilgisayardan atmadin o zaman. USB soketi mi bozuk telefonun? Sadece sarj mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye bilgisayardan atmadin o zaman. USB soketi mi bozuk telefonun? Sadece sarj mi oluyor?
Yok, atılıyor, sorun yok. Şimdi birkaç video attım. Bir de 2 saat içinde yola çıkacağız diye acele ediyorum. Bir yandan da hava aşırı sıcak, öyle olunca aklıma gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…