Ragnar

Başarılı
Dizüstü bilgisayarımı masaüstü gibi kullandığım için sürekli şarjda kullanmayı düşünüyorum. Bu herhangi bir soruna yol açar mı? Bu konuda şarj düzeyini %80'e sabitlememin iyi olacağını okudum, bu doğru mu? Doğruysa bunu Hp Victus 16-S0017NT dizüstü bilgisayar için nasıl yaparım?

Dizüstü bilgisayarımı masaüstü gibi kullandığım için sürekli şarjda kullanmayı düşünüyorum. Bu herhangi bir soruna yol açar mı? Bu konuda şarj düzeyini %80'e sabitlememin iyi olacağını okudum, bu doğru mu? Doğruysa bunu Hp Victus 16-S0017NT dizüstü bilgisayar için nasıl yaparım?
%100 yapmayın şarjı. Aksi takdirde bataryanın ömrü azalır. Sürekli kullanmanızı tavsiye etmem.

Ben HP Victus 16-S0014NT modelini 1 yıldır neredeyse her gün tamamen şarjda kullanıyorum pil sağlığı hala daha %99,47'de. Takılmayın bu kadar, sürekli şarjda kullanabilirsiniz. 1 yılda 0,5 pil sağlığı kaybetmek kimseyi zora sokmaz.

Fişe bağlı olması değil sorun, muhafaza halinde 100'de kalması. Pil daha fazla dolmuyor ama dolu bekliyor. Pil doldurma kısıtlamaları zaten sürekli fişte kullanılan cihazların işine yarayan bir ayar. Cihaz kullanmadığı bataryayı ne aşırı deşarj ne de tam doldurmamalı.
Omen Gaming hublarında oluyor bazı cihazların öyle bir seçenek.