Normalde bütçe 60 bin ama 50 bine daha iyi masaüstü olduğunu görmek psikolojimi bozdu. Biraz koyup 60 bine dizüstü alıp aklım masaüstünde kalır mı? Masaüstünü seçersem tamamen AMD bir sistem istiyorum. AM5 platformu bir işlemci ve RX 9000 serisi bir kart. Bu bütçeye sizce AMD sistem bulunur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?Normalde bütçe 60 bin ama 50 bine daha iyi masaüstü olduğunu görmek psikolojimi bozdu. Biraz koyup 60 bine dizüstü alıp aklım masaüstünde kalır mı? Masaüstünü seçersem tamamen AMD bir sistem istiyorum. AM5 platformu bir işlemci ve RX 9000 serisi bir kart. Bu bütçeye sizce AMD sistem bulunur mu?
Eğer gezmiyorsaniz her şeyi evde yapıyorsanız kesinlikle masaüstü öneririm bulunur bu bütçeye.
- Makaleler
- 1
Çok hareketli değilsen yani sürekli oraya buraya gitmiyorsan masaüstü daha mantıklı.
Eğer gezmiyorsaniz her şeyi evde yapıyorsanız kesinlikle masaüstü öneririm bulunur bu bütçeye.
Amacin oyun oynamak ise ve evde isen yani universiteye baska sehre gitmek vesaire gibi olaylarin yoksa tabii ki de masaustu daha mantikli bir tercih.
Evet cihazı dışarıya çıkarmıyorum. Evde kullanımım var. Bu arada masaüstü alırsam nasıl bir tercih yapmalıyım? Çünkü 43 inçlik 4K çözünürlüğe sahip Samsung M7 monitör var. Mesela buna nasıl bir sistem yapılabilir? AM5 platformu ve RX 9000 serisi bir kart düşünürsek.Çok hareketli değilsen yani sürekli oraya buraya gitmiyorsan masaüstü daha mantıklı.
- Makaleler
- 1
Konu açın bütçenizi belirtin yardım edelim.Evet cihazı dışarıya çıkarmıyorum. Evde kullanımım var. Bu arada masaüstü alırsam nasıl bir tercih yapmalıyım? Çünkü 43 inçlik 4K çözünürlüğe sahip Samsung M7 monitör var. Mesela buna nasıl bir sistem yapılabilir? AM5 platformu ve RX 9000 serisi bir kart düşünürsek.
yusufumm07
Üstün
Kullanım amacına göre değişir. Koyacak yerin varsa tabiki masaüstü yer tutan bir cihaz sonuçta.
Açtı hocam buyrun.
Aslında dizüstü düşünürken bu fiyata çok daha iyi masaüstü görmek üzücü. Boşta duran bir 4K, 43" Samsung M7 monitör var. Bu bütçeye AM5 işlemci ve RX 9000 serisi bir sistem var mıdır?
- TechMad
- am5 bin bütçe önerisi sistem
- Forum: Marka ve Hazır Bilgisayarlar