AMD'de en basitinden kare üretimi hâlâ donanımsal hızlandırma yerine yazılımla çözülmeye çalışılıyor, Reflex seviyesinde bir gecikme düşürme mekanizması yok, FSR desteği ve ekosistemi desen...

Frame pacing sıkıntılı olduğu için Frame Generation açın diyorum ben AMD kart sahiplerine, hiçbir şekilde düzelmiyor, bütün ayarlar onlar bunlar hepsi boş çıktı.

Merak edenler için ;
RTX 30 serisinde son baktığımda bu kadar efektif değildi ve performans verimim düşüyordu. FH5 ile test etmiştim oyunun ilk aylarında. Sonradan update geldiyse emektar 3070 ile denerim tekrar.
Su an galiba Peeset K kullanıyorum.(Yapalı baya oldu hatırlamıyorum) Ghosting en az olan versiyonun değil ama default dan daha iyi geldi gözüme. Sanırım en iyisi F, ama ona da RTX 30 serisi mimarisi pek izin vermiyor. (Performans verimi)
Ben 3060 Ti için DLSS 4.5'u DLSS 4'e düşürüyorum. DLSS 4'te gözüme çok kötü gözükmüyor ama sanırım 30 serisi için artık standart upscaling'in bile sonu geliyor... DLSS 5'te ne yapacağız? Frame gen umurumda değil ama upscaling'i çok beğeniyordum.