Çözüldü DLSS 4 özelliği hep manuel mi açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fordark

Uzman
NVIDIA GeForce Experience açıp oradan ayar yapıyoruz DLSS 4 aktif olsun diye. Bunun nedeni DLSS 4 özelliğinin beta sürümünde gibi bir şey mi olması? Direkt otomatik hangi oyunlar destekliyorsa DLSS 4'e neden geçmiyor?

Örneğin Marvel Rivals adlı oyuna DLSS 4 özelliği geldi ve güncelledim driverımı fakat kendim ayar yapmam gerekti DLSS 4 aktif olsun diye.

Çözüm
Sanirsam bunları oyunların güncellemesi gerekiyor. O yüzden şimdilik elle ayarlıyoruz. Örneğin Rainbow'da halen daha birkaç ay önceki surum kullanılıyor (dll dosyası öyle gösteriyor) ve elle bile degistirme şansım yok. War Thunder 3.7 gibi bir şey kullaniyor fakat o da birkac ay önce güncellendi. Rainbow'un aksine elle override edilebiliyor.
Sanirsam bunları oyunların güncellemesi gerekiyor. O yüzden şimdilik elle ayarlıyoruz. Örneğin Rainbow'da halen daha birkaç ay önceki surum kullanılıyor (dll dosyası öyle gösteriyor) ve elle bile degistirme şansım yok. War Thunder 3.7 gibi bir şey kullaniyor fakat o da birkac ay önce güncellendi. Rainbow'un aksine elle override edilebiliyor.

Çözüm
Örneğin Marvel Rivals adlı oyuna DLSS 4 özelliği geldi ve güncelledim driverımı fakat kendim ayar yapmam gerekti DLSS 4 aktif olsun diye.
Oyunun kendi DLSS sürümü 4 olarak güncellendi ise oyun içinden açmak dışında yapman gereken hiçbir şey yok.

Her oyun güncellenmediği için NVIDIA app içinden ayar yapılıyor.

Geri
Yukarı Alt