Rehber DLSS 5 nasıl kurulur?

RTX 60 serisinde beklentiler bu şekilde görünüyor,

Raster: +%25–35
Ray Tracing: +%50–80
Path Tracing: +%60–100+
AI / Tensor: +%100–150
Mesela fiyatına değecek mi? Olay burada. Şuan 300K' ya da alırım ama neden alayım?

Bize 4K monitörleri dayattılar, biz de hesap kitap yapıp 50 serisinden kart seçtik. Sonra DLSS 5 geldi, hesap kitap komple yandı. Meğer 50 serisini de bize geçici çözüm diye vermişler, bir sonraki teknoloji güncellemesinde fişini çektiler.

Bu hep böyle gidecek. 6000 gelecek sonra 7000 isteyecek. Sonu yok. Adamların odağı AI biz değiliz ki hocam.

9 ayda bir evlat peydahlar gibi nvidia'nın olayını bilenler bilir .

rahmetli amcam odtü tayfasındandı, bana 2002'de daha demişti bak quantum bilgisayarlar gelecek, quantum hdd'ler göreceksiniz şimdiden daha yapılıyor ? ee kim ulan söylüyor size ? işte abd'den kimseler . o zaman bizde olan pentium 4.

ne halt yediysek pc aleminde beraber yedik . zamanın ötesinde adamdı zaten o yüzden erken göçtü .

Adam quantum HDD diyormuş, biz o sırada IDE HDD’nin kablosunu ters takıp diski yakmamaya çalışıyorduk

Bu hep böyle gidecek. 6000 gelecek sonra 7000 isteyecek. Sonu yok. Adamların odağı AI biz değiliz ki hocam.

@CRT_User hocam MSRP fiyatından kart satılsa keşke. Umarım satılır da elimizdeki 5000leri satıp 6000 alırız. Ama sanmıyorum pek maalesef. Bir de daha Super çıkmadı. Mevcut bellek fiyatları ile nasıl olur kim bilir...

O sadece umut tablosu, şu anlık karşılığı yok
Yani benim görüşüm şöyle. Bu Super serisi bir türlü çıkamadı. 6000 serisi adece Tensor, AI vs. gibi alanlarda iyileşip çıkacak. Raster'e pek koyacaklarını sanmıyorum.

@CRT_User bir de 0.820 mV' u nasıl başardın? Stok performansı veriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…