Sistem dizerken benim param mı yoktu 5090 alacak?

Benim 4K monitör alacak param mı kalmamıştı?

5090 yanma vakalarında ne dedik bu sokete bu fazla dedik .

5080 2K kartı dedim, ölçümleri gördüm kararımı verdim.

DLSS 5 bile MFG olmadan şu an kaldıramıyor.

Millete dayadılar 4K monitörleri hadi bakalım SSR ile yürüyün durun o zaman.

SSR iyi implement edildiğinde on numara ama her oyun Forza Horizon 6 mı?
Bize 4K monitörleri dayattılar, biz de hesap kitap yapıp 50 serisinden kart seçtik. Sonra DLSS 5 geldi, hesap kitap komple yandı. :D Meğer 50 serisini de bize geçici çözüm diye vermişler, bir sonraki teknoloji güncellemesinde fişini çektiler. :D

Bize 4K monitörleri dayattılar, biz de hesap kitap yapıp 50 serisinden kart seçtik. Sonra DLSS 5 geldi, hesap kitap komple yandı. :D Meğer 50 serisini de bize geçici çözüm diye vermişler, bir sonraki teknoloji güncellemesinde fişini çektiler. :D
Bu hep böyle gidecek. 6000 gelecek sonra 7000 isteyecek. Sonu yok. Adamların odağı AI biz değiliz ki hocam.

9 ayda bir evlat peydahlar gibi nvidia'nın olayını bilenler bilir .

rahmetli amcam odtü tayfasındandı, bana 2002'de daha demişti bak quantum bilgisayarlar gelecek, quantum hdd'ler göreceksiniz şimdiden daha yapılıyor ? ee kim ulan söylüyor size ? işte abd'den kimseler . o zaman bizde olan pentium 4.

ne halt yediysek pc aleminde beraber yedik . zamanın ötesinde adamdı zaten o yüzden erken göçtü .

9 ayda bir evlat peydahlar gibi nvidia'nın olayını bilenler bilir .

rahmetli amcam odtü tayfasındandı, bana 2002'de daha demişti bak quantum bilgisayarlar gelecek, quantum hdd'ler göreceksiniz şimdiden daha yapılıyor ? ee kim ulan söylüyor size ? işte abd'den kimseler . o zaman bizde olan pentium 4.

ne halt yediysek pc aleminde beraber yedik . zamanın ötesinde adamdı zaten o yüzden erken göçtü .
Adam quantum HDD diyormuş, biz o sırada IDE HDD’nin kablosunu ters takıp diski yakmamaya çalışıyorduk :D

Bu hep böyle gidecek. 6000 gelecek sonra 7000 isteyecek. Sonu yok. Adamların odağı AI biz değiliz ki hocam.
1788480215555.webp

@CRT_User hocam MSRP fiyatından kart satılsa keşke. Umarım satılır da elimizdeki 5000leri satıp 6000 alırız. Ama sanmıyorum pek maalesef. Bir de daha Super çıkmadı. Mevcut bellek fiyatları ile nasıl olur kim bilir...