leanbeefpatty 2
Çalışkan
Sadece RTX 50 serisi için derken tam açıklayıcı olmamış. Adamlar AMD kartlarda bile çalıştırmayı başarmışlar.
Bu uygulama RTX 50 için. Diğer Nvidia kartları için zaten Recep Baltaş video yaptı.Sadece RTX 50 serisi için derken tam açıklayıcı olmamış. Adamlar AMD kartlarda bile çalıştırmayı başarmışlar.
Bu uygulama RTX 50 için. Diğer Nvidia kartları için zaten Recep Baltaş video yaptı.
5080-5090 patlatıyor AMD'de ne olur kim bilir?
DLSS 5 çok 12 VHPWR patlatacak gibi.12VHPWR kablolarından yedek 1 tane alın ekran kartı için ne olur ne olmaz.
Bunu AMD 7000-9000 serilerinde çalıştırmayı başarmışlar. Peki benim gariban AI çekirdeği olmayan RX 6800 açar mı be?
DLSS 5+1440p DLSS-Custom %75 1080p+PT+MFGx3 ancak 50 ms civarlarında gecikme ile oynanıyor.DLSS 5 çok 12 VHPWR patlatacak gibi.
Şu an yüksek oyunlarda 5070-5080 bile cortluyor.
DLSS 5+1440p DLSS-Custom %75 1080p+pt+mfgx3 ancak 50 ms civarlarında gecikme ile oynanıyor.
50 Ms'de bir şey yok ama fare çevirirken, FPS oyuncusuyum ezelden ben rahatsızlık hissetmedim.
Ama mesela X4MFG açıp 78ms görünce yok abi bu olmamış fare dönmüyor adamakıllı dedim.
Eskiden insan gözü 24 FPS sonrasını algılamazmış derlerdi işte 30FPS yetiyor oyunlara demek için sonra bu nedense 60'a zıplamış, herkes 60FPS sonrasını göremiyor falan diye gevelemeye başladı da öyle bir şey yok.
NVIDIA Reflex 2 duyurdu ama hala ses yok seneler geçti onunla biraz toparlar belki?
Reflex'in amacı GPU'nun, CPU'dan frame kuyruğu beklemesini engelleyip GPU'yu sürekli dolu tutmak ve karelerin hep hazırlanmasını sağlamaktı.
Şimdi Reflex'te GPU-CPU senkronizasyonu yapıldıysa asıl Reflex 2'de ne yapacaklar?
Zaten yapacağını yapmışsın, başka bir Black Magic çıkarırsan onun adı Reflex 2 olmaz ki ama amacından şaşmış olur.
Sen fareyi hareket ettirdikten sonra oyunun yeni Frame'i tamamen render etmesini beklemeden, ekrana gidecekmiş.![]()