Yakuza 69
Başarılı
Muhtemelen bu FPS düşme olayını RTX 60 serisi ile çözecekler.Kingdom Come 2'de çok iyi görünüyordu, ama FPS yarı yarıya düşürüyor. Daha Path RT oturmadan bunu getirdiler. En az 2 nesil beta tester olarak kullanılacak, şimdiden söyleyeyim.
Bir de final halini ve oyunlarda nasıl çalışacağını görmek lazım. Ben oyunlarda fotogerçekçi görüntüyü bayağı beğeniyorum, o yüzden DLSS 5’in sunduğu görsel kalite bu seviyede olacaksa FPS maliyetine rağmen ilgimi çekiyor.Ortam ışıklandırmalarında bariz iyileştirmeler var orasının hakkını yemeyelim.
Muhtemelen bu FPS düşme olayını RTX 60 serisi ile çözecekler.
Bir de final halini ve oyunlarda nasıl çalışacağını görmek lazım. Ben oyunlarda fotogerçekçi görüntüyü bayağı beğeniyorum, o yüzden DLSS 5'in sunduğu görsel kalite bu seviyede olacaksa FPS maliyetine rağmen ilgimi çekiyor.![]()
O karta en az 2K-4K bir monitör yakışır. 1080p monitör kullanıyorsanız da NVIDIA App üzerinden DLDSR açıp daha yüksek çözünürlükte render alabilirsiniz, native 1080p’ye göre görüntü daha temiz ve keskin olur.Ben kullanmaya başladım bile.
Açınca zaten nesil atlamış gibi oluyor ama FPS de yarı yarıya düşüyor. 5080 kullandığım için çok etkilemedi beni çünkü 1080p monitörde oynuyorum.![]()
O karta en az 2K-4K bir monitör yakışır. 1080p monitör kullanıyorsanız da NVIDIA App üzerinden DLDSR açıp daha yüksek çözünürlükte render alabilirsiniz, native 1080P'ye göre görüntü daha temiz ve keskin olur.
Ben de 5070 Ti ile 1152x864 bir CRT monitör kullanıyorum, mutluyumHocam, sağ olun öneriniz için ama 3 tane monitörle kullanıyorum. Zaten yeterince kartın içinden geçtiğimi düşünüyorum.
Ben de 5070 Ti ile 1152x864 bir CRT monitör kullanıyorum, mutluyum![]()