CRT_User 97
Bilgin
Yıllardır bekliyordum nihayet yolda. Sanırım resmi olarak RTX 50 serisine tek geliyor: RTX 5060, 5070, 5070 Ti, 5080, 5090 vb.
Yıllardır bekliyordum nihayet yolda. Sanırım resmi olarak RTX 50 serisine tek geliyor: RTX 5060, 5070, 5070 Ti, 5080, 5090 vb.
Kesinlikle! Hatta istediği kadar FPS düşürsün. Şu görüntü kalitesini 30 FPS'le bile oynayabilirim, hiç sorun yok.Gözlerime inanamadım, mükemmel duruyor. Bu şekilde Half-Life’a 4 bin saat daha gömerim![]()
2018'de Ray Tracing çıktığında "ölü doğdu, FPS katili" dediler, AMD 2 yıl sonra donanımsal RT ekleyince standart kabul edildi. DLSS 1/2 çıktığında "sahte piksel, bulanıklık" dediler; FSR çıkınca "herkese açık kurtarıcı optimizasyon" oldu. Frame Generation geldiğinde "göz boyama, sahte kare" diye dalga geçenler, FSR 3 ve AFMF duyurulunca FPS grafiklerini öve öve bitiremedi.AMD hemen bunun muadili için çalışmalara başladı diye bir haber gördüm ama fanboyları hala yok gereksiz yok slop diyor.
NV'nın çizdiği yolu izlemekten çekinmiyorlar ama. İlk başlarda kötü tanıtılmıştı ama şimdi gayet iyi görünüyor hatta ilk sallayanlardanım buna2018'de Ray Tracing çıktığında "ölü doğdu, FPS katili" dediler, AMD 2 yıl sonra donanımsal RT ekleyince standart kabul edildi. DLSS 1/2 çıktığında "sahte piksel, bulanıklık" dediler; FSR çıkınca "herkese açık kurtarıcı optimizasyon" oldu. Frame Generation geldiğinde "göz boyama, sahte kare" diye dalga geçenler, FSR 3 ve AFMF duyurulunca FPS grafiklerini öve öve bitiremedi.
DLSS 5 ve Nöral Render için de aynı senaryoyu izliyoruz. Şimdi "slop, gereksiz" diyenler, yarın AMD kendi nöral render çözümünü sunduğunda ayarı ultraya alıp ilk övenler olacak. Oyun grafiklerinin geleceği rasterizasyonla değil nöral modellerle ilerliyor, NVIDIA sadece her zamanki gibi faturasını ödeyip yolu açan taraf oluyor. @Recep Baltaş hak verecektir.