Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Hastaneden başka nereden yaptırabilirsiniz ki?DNA testi yaptırmak istiyorum ama nereden nasıl yaptırcağımı bilmiyorum, tek bildiğim hastaneden yapıldığı.
- Makaleler
- 4
Uğraşılmaz onunla. Göndermesini geçtim, gelmesi baya uzun sürer. Bir de güvenli mi belli değil.İnternetten bir şey satın alıp onu Amerika'ya yolluyolarmıs öyle oluyormus galiba bir de ama Amerika'ya göndermekle uğrasmak istemedim.
Internette satılıyor, parasını verdikten sonra adresinize kit yolluyorlar, DNA'nızı analiz edebilmek için sac telinizi, kulak kiri veya tırnak gibi bir şeyinizi bırakmanız gerekiyor, sonrasinda onlara geri yolluyorsunuz verdikleri süre içerisinde de sonucunuzu alıyorsunuz. Ortalama birkaç ayi bulan bir işlem, sitenin adını unuttum arastirirsaniz bulabilirsiniz. Tepkikolik YouTube kanalının bununla ilgili bir videosu var, izleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
Internette satılıyor, parasını verdikten sonra adresinize kit yolluyorlar, DNA'nızı analiz edebilmek için saç telinizi, kulak kiri veya tırnak gibi bir şeyinizi bırakmanız gerekiyor, sonrasinda onlara geri yolluyorsunuz verdikleri süre içerisinde de sonucunuzu alıyorsunuz. Ortalama birkaç ayi bulan bir işlem, sitenin adını unuttum arastirirsaniz bulabilirsiniz. Tepkikolik YouTube kanalının bununla ilgili bir videosu var, izleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
Evet o videoyu gördüm onunla uğrasmak istemedim yurt dışına gidiyor diye. Özel hastanelerden DNA testi yaptırılıyorsa hastaneyi tercih ederim.
Bildiğim kadarıyla hastanede yaptırmak için mahkemeden izin olması gerekiyor.
Ugrasilmayacagi konusunda hemfikiriz ancak güvenlidir.Uğraşılmaz onunla. Göndermesini geçtim, gelmesi baya uzun sürer. Bir de güvenli mi belli değil.
Bildiğim kadarıyla hastanede yaptırmak için mahkemeden izin olması gerekiyor.
Ugrasilmayacagi konusunda hemfikiriz ancak güvenlidir.
Mahkeme farklı nedenlerden oluyor diye biliyorum kisinin kendi isteğiyle yaptırılabiliyor galiba.
- Makaleler
- 10
Özel laboratuvarlarda yaptırabilirsiniz. İnternette araştırarak şehrinizde var mı öğrenebilirsiniz?
Özel laboratuvarlarda yaptırabilirsiniz. İnternette araştırarak şehrinizde var mı öğrenebilirsiniz?
Ankara'dayım var sanırım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi