Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

carrytexas

Becerikli
Daha önce yapamadığımda GoodbyeDPI diye bir şey atmıştı arkadaşım, onunla halletmiştim ama bu sefer o da olmadı. VPN açınca da oyunlara bağlanamıyorum, sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmam lazım?

Ekran görüntüsü 2025-10-31 011621.webp

Hocam sürekli değişen metotlar yerine alın AdGuard ömür boyu kullanın yıllardır sorun yaşamadım her şeyi açıyor. Hem de kayıpsız.

Daha önce yapamadığımda GoodbyeDPI diye bir şey atmıştı arkadaşım, onunla halletmiştim ama bu sefer o da olmadı. VPN açınca da oyunlara bağlanamıyorum, sıkıntı yaşıyorum. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 197446

Selam. Cloudflare'nin "1.1.1.1" adlı programını da kullanabilirsin. Google'da aramaya "WARP" yazarsan çıkar. Programa çift tık yaptıktan sonra sağ alt köşedeki ses, ağ. Vb simgelerinin yanında sıralanıyor. Oradan bakarsınız.

Selam. Cloudflare'nin "1.1.1.1" adlı programını da kullanabilirsin. Google'da aramaya "WARP" yazarsan çıkar. Programa çift tık yaptıktan sonra sağ alt köşedeki ses, ağ. Vb simgelerinin yanında sıralanıyor. Oradan bakarsınız.
Hocam warp daha önceden kullandım ama online oyunlarda sıkıntı yaşadım. Mesela arkadaşımla farming sim girdiğimde hiçbir server gözükmedi davetlerim işe yaramadı vs. Başka oyunda da aynısı oldu da hangisi hatırlayamadım.
Bunu kullanman lazım.
Bunu kurdum sorunsuz çalışıyor hocam teşekkür ederim.