cemkaraca
Yetkin
Steam'da ve başka herhangi bir yerde satılmayan bir oyunu bu sitede buldum. İlk kez bu siteden oyun indireceğim. Güvenilir mi? @Hermione Jean Granger
Discord kullanmıyorum ama reddit piratedgames'e baktığıma göre güvenilirGüvenilir. En azından diğer siteye girmediğin sürece.
Discord'dan güvenilir siteleri yazarım istersen.
Neden o sitelerde indirmeyeyim? Torrent'ten indirmeyi düşünüyorum. Kurulum süresi Fitgirl'e göre hızlı olduğunu söylüyorlar doğru mu?Yıllardır kullanırım, güvenilir. Ancak doğru siteyi kullandığınızdan emin olun.
Bir de bazı oyunların indirme linkleri, Mediafire ve Mega'ya yönlendiriyor, o linklerden indirmeyin. Sitede de bununla ilgili uyarı var zaten.
Discord kullanmıyorum ama reddit piratedgames'e baktığıma göre güvenilir
Neden o sitelerde indirmeyeyim? Torrent'ten indirmeyi düşünüyorum. Kurulum süresi Fitgirl'e göre hızlı olduğunu söylüyorlar doğru mu?
İndirmemeniz gerektiğini direkt dodı yazmış kendi sitesine. Tıkladığınızda direkt Torrent dosyasını indiren linkleri kullanmanız lazım. Farklı siteleri yönlendirenleri değil.
Bence FitGirl'e göre biraz daha hızlı.
Sonu .site ile biten site değil mi?Güvenilir bir repacker, kendi sitesini kullanabilirsiniz sorunsuz.
Evet, orijinali o.