Doğru sıvı soğutma montajı nasıl yapılır?

Hocam, benim değerlerim nasıl sizce? CS2 en yüksek grafik ayarları, 2k çözünürlük, FPS kısıtlaması yok, Aydın havası sıcak ve 20-25 kişilik topluluk sunucularında 75-80 derece görüyorum. 80 derecede 1400-1500 RPM arası çalışıyor. Değerler kötü mü yoksa iyi mi?

Değerler cidden normal. Grafik ayarlarını düşürünce sıcaklık da düşüyor mu bu arada? Etkiliyorsa gönlünü rahat ettirecekse göz kaliteni bozmayacak şekilde birkaç ayara müdahale edebilirsin. Zaten önemli olan sıvının sıcaklığı. İşlemci isterse 90'da çalışsın. Sıvı 60'ı görürse sıvı soğutucu patates oluyor çünkü.

Değerler cidden normal. Grafik ayarlarını düşürünce sıcaklık da düşüyor mu bu arada?
Sıcaklık baya düşüyor ve FPS kısıtlayınca 62-63 derece oluyor. Son zamanlarda soğutucu vidasıyla biraz oynadım ve muhtemelen baskıyı biraz bozdum, ondan dolayı 1-2 derece arttı muhtemelen. Yakın zamamda yemi bir yere taşınacağım ve taşınmadan önce termal macun yenileyip temizlik yapacağım.

80 derecede 1400 RPM döndürmemin sebebi sessizlik.

Hocam fps değerinden fergat etmek yerine bırakın işlemci yorulsun korkmayın işlemciniz yanmaz ömrünü tükenmez yoksa o işlemciyi kullanmanın bir anlamı olmaz. İşlemcinize yapacağınız PBO ve CO ayarı ile çok daha iyi bir verim alırsınız

Hocam, monitör HZ'ne sabitliyorum.

-35 kullanıyorum stabil olarak.

FPS kısıtlamaktan ziyade Grafik ayarlarını seni rahatsız etmeyecek şekilde optimize et. Ben düşükte oynuyorum mesela. O yüzden bu kadar düşük. Arttırsam seninle aynı değerleri görecekmişim.

FPS kısıtlamaktan ziyade Grafik ayarlarını seni rahatsız etmeyecek şekilde optimize et. Ben düşükte oynuyorum mesela. O yüzden bu kadar düşük. Arttırsam seninle aynı değerleri görecekmişim.
Evet hocam, grafik ayarları dereceyi ciddi şekilde etkiliyor.

Hocam, monitör HZ'ne sabitliyorum.

-35 kullanıyorum stabil olarak.
-35 iyi yemiş işlemci stabilite testi yaptınız mı prime 95 smallest testi OCCT extreme - avx 2 testi gibi. Monitör hz değerine göre de sabitlemene gerek yok bırak sal gitsin

RAM'leri 6200 CL26 kullandığım içim bel ki biraz derece artmış olabilir.

-35 iyi yemiş işlemci stabilite testi yaptınız mı prime 95 smallest testi OCCT extreme - avx 2 testi gibi
Evet, 2-3 saat stres testi yaptım.

Stabil olmayan bir ayarı kullanmam asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…